Pošaljite upit

Kad zamatate, omatate ili pakirate važno je kakav ćete i koji  papir odabrati

Nudimo vam nekoliko vrsta omotnih papira odnosno papira za zamatanje. Tanki papir za zamatanje darova, papir koji je otporniji i zaštićen folijom namijenjen je zamatanju hrane i prehrambenih artikala. Havana omotni papir je papir koji se najviše koristi - za pakiranje paketa, transport, zaštitu, prekrivanje površina i drugo.

Smeđi papir za zamatanjePapir za zamatanje najčešće nam treba za zamatanje darova, bilo osobnih ili poslovnih. Važno je dobro izabrati papira za zamatanje jer on ostavlja prvi dojam o nama, našem ukusu i osjećaju za prigodu i estetiku. 

Dar namijenjen dragoj osobi nećemo umotati u jednak papir za zamatanje kao dar za poslovnog partnera. Svi smo iskusili osjećaj zadovoljstva i znatiželje kad smo dobili dar skriven u lijepom i zanimljivom papiru za zamatanje.  Zato vam nudimo velik izbor omotnog papira kojim se možete kreativno izraziti.

Smeđi papir za zamatanje zbog svoje teksture i čvrstoće pogodniji je za zamatanje većih paketa koji se šalju dostavom. Osnovna je namjena smeđeg papira za zamatanje zaštiti robu od sitnih oštećenja ili otisaka koji ostaju u procesu prenošenja. Omotni papir za pakiranje u našoj ponudi visoke je kvalitete što je jamstvo očuvanja proizvoda.

Naša ponuda omotnog papira u roli omogućuje vam da prilagodite količinu omotnog papira proizvodu odnosno onome što pakirate ili zamatate. U našoj online trgovini naći ćete omotne papire u roli različitih dimenzija što vam također omogućuje veću ekonomičnost pakiranja jer birate dimenzije prema proizvodu koji zamatate tako da neiskorištenih ostataka bude što manje.


Pročitajte više o pakiranju


Naša bogata ponuda prati vaše različite potrebe

Pogledajte našu ponudu omotnog papira za pakiranje i izaberite onaj koji najbolje odgovara vašim konkretnim potrebama. Papir za zamatanje jedna je od onih stvari koje su jednako potrebne u poslu kao i u domaćinstvu. Od dekorativnih u koje zamatamo darove i koji šalju poruku da cijenimo onoga komu dar dajemo, preko papira veće gramaže zaštićenog folijom koji čuva namirnice pa do najuniverzalnijega i najkorištenijeg  Natron -  omotnog papira  u roli. U poslu omotni papir za pakiranje znači jamstvo da roba neće biti oštećena u dostavi, a u domaćinstvu da će proizvodi biti higijenski zaštićeni i sigurno čuvani.

Zadovoljstvo nam je da u  Birotekinoj online trgovini nudimo bogat papirni program. Raspolažemo svim inačicama, veličinama i gramažama papira.  Nudimo vam više od 470 proizvoda papirnog programa u kojemu su i papir za zamatanje, smeđi papir za zamatanje, omotni papir u roli, omotni papir  i omotni papir za pakiranje. Pregledajte ponudu naše online trgovine i kontaktirajte nas s punim povjerenjem.