Pošaljite upit

Pluto ploče i staklene ploče za svaki moderan ured

Ploče su unatoč raznolikosti tehničkih pomagala nepogrešiv dio opreme u poslovnim i obrazovnim procesima. U svakom trenutku nude brzo i jednostavno rješenje za prenos informacija ili poruka.

U modernom poslovanju informacije su najbitniji dio radnog procesa i ploče su vrlo fleksibilan način prenosa poruka u uredima a pored toga su vrlo učinkovite jer je zaposlenicima obavijest na pločama uvijek na raspolaganju i je uočljiva. Za upotrebu su vrlo praktične pluto ploče, na koje se listovi papira pričvršćuju čavlićima. Staklene ploče su pored svoje korisnosti i estetski ukras prostora. Pluto i staklene ploče postoje u različitim dimenzijama, da se može koristiti za što više moguće potreba i prilika. Pored pluto i staklenih ploča za prenos informacija za prezentaciju i promociju tvrtke ili produkta vrlo korisne su samostojeće oglasne ploče, koje su sklopive i prenosive i se mogu upotrebiti unutar prostora ili na otvorenom. Biroteka ima odličan odabir lijepih i kvalitetnih ploča, koje će uvjeriti svakog kupca.

Ploče za zid


Pluto ploče za brzo informiranje

Pluto ploče za poruke

Pluto ploče su jedan od najjednostavnijih načina obvještavanja unutar tvrtki, ureda, škola i slično i su vrlo praktične i učinkovite. Pluto ploče služe jednostavnoj izmjeni poruka ili obavijesti, koje je moguće s lakoćom mijenjati i staviti nove. Listovi papira s porukama se na pluto ploču pričvršćuju raznobojnim čavlićima. Tako će biti rad u uredu uvijek odlično organiziran i sve važne poruke će biti na vidnom mjestu i dostupne svima. Biroteka nudi različite veličine oglasnih ploča od pluta pa se tako mogu upotrebljavati za različite namjene. Manje ploče u izmjerama 39 x 45 cm ili 45 x 60 cm prikladne su za manje prostore i urede ili osobnu upotrebu, a veće pluto plošče su idealne za velike urede i također za edukativne namjene. Najveća oglasna ploča od pluta u Birotekinom odabiru mjeri 120 x 180 cm i time ispunjuje sve potrebe velikih tvrtki po kvalitetnom obaviještanju zaposlenika. Debljine plute u pločama su različite. Za velike ploče su upotrebljene debele i otporne ploče od pluta pa se kod njih ne treba bojati savijanja. Biroteka ima u ponudi posebno kvalitetne i otporne pluto ploče. Pluto ploče se montiraju na zid i pribor za montažu dolazi u paketu s pločom. Pored pribora za ploče su kod nekih pluto ploča dodani čavlići što je vrlo praktično. Okvir može biti aluminijski ili drveni, što je zaista originalna i vrlo lijepa kombinacija dvaju prirodnih materijala i prostor ćini toplijim i domaćijim.


Staklene ploče – vrlo kvalitetne i estetske

Staklena bijela ploča

Staklene ploče su izrađene od kaljenog stakla, koje je vrlo otporno na oštećenja i  sigurno za upotrebu i za transport. Površina staklenih ploča je iznimno glatka i najkvalitetnija među pločama. Markeri, kojima se piše po njima, isto kao po magnetnim pločama, nakon brisanja spužvicom ne ostavljaju traga, jer je površina sasvim glatka. Kao dodatan pribor za staklene ploče se mogu nabaviti jaki magneti, koji su nekim pločama već dodani u kompletu i su različitih boja i oblika. Staklene ploče se montiraju na zid i svojim estetskim izgledom i visokokvalitetnom primjenom obogaćuju urede, domaće i poslovne prostore. Birotekin odabir staklenih ploča uključuje ploče različitih dimenzija u bijeloj, crnoj i crvenoj boji.


Samostojeće oglasne ploče su fleksibilan način obaviještanja

Obavijesti i oglase je moguće prezentirati i drugčije – na samostojećim oglasnim pločama. Taj način pokazuje fleksibilnost i beskonačnost varijanti na koje se mogu ploče upotrebljavati. Samostojeće oglasne ploče imaju četiri noge, kućiste je iz aluminija tako da su lagane za prenošenje i su sklopive. Rubovi na ovim pločama su preklopni pa se tako mogu novi listovi papira ili plakati brzo mijenjati. Kao kod oglasnih ploča od pluta je i tu prijenos informacija neposredan i učinkovit, ali ove ploče moguće je prenositi i poruke lansirati tamo gdje su u ovom trenutku potrebne. Najviše se koriste za pozivnice na posebna događanja, rasprodaje, izložbe i slično ali također kao dodatna pomoć postoječim oblikama obaviještanja. Kao što je to kod pluto ploča su i ove ploče na raspolaganju u različitim veličinama – u  formatima od A2 do A0 i B1 i B2.

Birotekine samostojeće oglasne ploče su lijepog izgleda i njihova konstrukcija je stabilna pa su prikladne tako za upotrebu u zatvorenim prostorima kao na otvorenom.