Pluto ploče i staklene ploče za svaki moderan ured

Ploče su unatoč raznolikosti tehničkih pomagala nepogrešiv dio opreme u poslovnim i obrazovnim procesima. U svakom trenutku nude brzo i jednostavno rješenje za prenos informacija ili poruka.

Za upotrebu su vrlo praktične pluto ploče, na koje se listovi papira pričvršćuju čavlićima. Staklene ploče su pored svoje korisnosti i estetski ukras prostora. Pluto i staklene ploče postoje u različitim dimenzijama, da se može koristiti za što više moguće potreba i prilika. Biroteka ima odličan odabir lijepih i kvalitetnih ploča, koje će uvjeriti svakog kupca.

Ploče za zid

Pluto ploče za brzo informiranje

Pluto ploče se montiraju na zid i pribor za montažu dolazi u paketu s pločom. Okvir može biti aluminijski ili drveni, što je zaista originalna i vrlo lijepa kombinacija dvaju prirodnih materijala i prostor ćini toplijim i domaćijim. Pluto ploče služe jednostavnoj izmjeni poruka ili obavijesti, koje je moguće s lakoćom mijenjati i staviti nove. Listovi papira s porukama se na pluto ploču pričvršćuju raznobojnim čavlićima. Debljine plute u pločama su različite. Biroteka ima u ponudi posebno kvalitetne i otporne pluto ploče.

Pluto ploče za poruke

Staklene ploče – vrlo kvalitetne i estetske

Staklene ploče su izrađene od kaljenog stakla, koje je vrlo otporno na oštećenja i  sigurno za upotrebu i za transport. Površina staklenih ploča je iznimno glatka i najkvalitetnija među pločama. Markeri, kojima se piše po njima, isto kao po magnetnim pločama, nakon brisanja spužvicom ne ostavljaju traga, jer je površina sasvim glatka. Kao dodatan pribor za staklene ploče se mogu nabaviti jaki magneti, koji su nekim pločama već dodani u kompletu i su različitih boja i oblika. Staklene ploče se montiraju na zid i svojim estetskim izgledom i visokokvalitetnom primjenom obogaćuju urede, domaće i poslovne prostore. Birotekin odabir staklenih ploča uključuje ploče različitih dimenzija u bijeloj, crnoj i crvenoj boji.

Staklena bijela ploča