Bazeni - dodatna oprema donosi veću funkcionalnost vašeg bazena

Poduzeće Ema d.o.o. bavi se svime što je povezano s bazenima. Dok dodatna oprema pridonosi većoj funkcionalnosti i lakšoj uporabi vašeg bazena, osnovna oprema za vrtne bazene (Ljubljana) obuhvaća ugradive hidrauličke elemente, uređaje za filtraciju, bazenske pumpe i bazenske spojne materijale i cijevi. Dodatna oprema za vrtne bazene ne omogućuje samo lakše održavanje bazena, već i rekreaciju, relaksaciju i zabavu. Ona i poboljša izgled bazena.


Poduzeće Ema bazeni i dodatna oprema za bazene Ljubljana nudi vam inovativna rješenja, kvalitetu i dobru cijenu. Obećavamo vam cjeloviti pristup i čistu vodu. Ništa nije više osvježavajuće od bazena u vašem vrtu u vrelim ljetnim danima. Recite nam svoj san i uskoro će naši bazeni i dodatna oprema krasiti vaš dom.

NAŠA PONUDBA BAZENSKE OPREME

Oprema za vrtne bazeneVodene atrakcije najzanimljivija dodatna oprema za vrtne bazene (Ljubljana) rekreaciju, relaksaciju i zabavu na vašem vrtu neće osigurati samo bazeni, već i dodatna oprema za bazene poduzeća Ema d.o.o. Ljubljana. Vodene atrakcije kao što su osvjetljenje bazena, protustrujni uređaj, zidne masaže, podni gejziri te vodopadi i kaskade, sigurno su najzanimljivija dodatna oprema za vrtne bazene. Ne budite zabrinuti ako je vaše mjesto na vrtu ograničeno. Pomoću naših protustrujnih uređaja, mjesta za plivanje nikad neće nedostajati. Kombinacija masažnih mlaznica će vas nakon napornog dana ugodno izmasirati, no masažne mlaznice mogu biti i dio ugodnog druženja s prijateljima. Snaga vodenih mjehurića iz podnog gejzira ugodno poživi tijelo - osjećati ćete se kao kod masera. Vodopad u prirodi uvijek privuče našu pažnju, no u bazenu on nije samo dekoracija, već i masažni dodatak - vodeni mlaz ugodno masira ramena i vrat. Održavanje bazena možemo si olakšati smještajem bazenskih prekrivača, koje koristimo noću ili prilikom lošeg vremena, kad bazen nije u uporabi. Bazenske ljestve omogućuju jednostavan ulaz i izlaz iz bazena. Poznajemo mnogo različitih vrsta ljestava s obzirom na potrebe i zahtjeve pri bazenu. Prednost solarnih tuševa je u tome, da imaju posebno obrađen rezervoar s vodom, koji osigurava grijanje vode za tuširanje pomoću solarne energije. Neki od modela imaju rezervoar dodatno obrađen s staklenom površinom što dodatno poveća iskorištavanje grijanja pomoću energije sunca.

Zanimaju li vas kvalitetni i povoljni bazeni? Možda samo dodatna oprema za vrtne bazene? Posjetite Ema d.o.o. Ljubljana, gdje ćete po povoljnoj cijeni naći bazene i dodatnu opremu za svaki dom. Dobro došli.