Pošaljite upit

Vanjski bazen će vaš vrt promijeniti u pravi raj za kupanje

Vanjski bazen danas krasi već mnoge vrtove u Sloveniji, jer je po zasluzi novih načina gradnje i novih rješenja postao povoljniji i prilagodljiviji željama pojedinca.


Za razliku od unutarnjeg kojeg možemo koristiti cijelu godinu, vanjski bazen većinom koristimo samo u ljetnim mjesecima odnosno sve od svibnja pa negdje do rujna. Sezonu kupanja možemo nekoliko produžiti ako ugradimo izmjenjivače topline te bazen pokrijemo krovom. Na odluku kakav bazen izabrati utječe više faktora, među ostalim i prostor, gdje ga planirati postaviti. Vanjski bazen je nalogičnije postaviti blizu kuće i naravno na mjesto gdje ima dovoljno sunca. Možete se odlučiti za keramični, poliesterski, zidani ili vanjski bazen s preljevom. S obzirom na tehniku izgradnje, bazeni mogu biti za ugradnju ili montažni; ti mogu biti montažni za ugradnju ili samostojeći. Trgovina bazena Ema d.o.o nudi vam širok izbor različitih proizvoda za njegu, uređenje, dopunjenje i održavanje bazena. U našoj ponudi naći ćete:

  • osnovnu opremu bazena, gdje spadaju i naprave za filtriranje, bazenska pumpa i cijevi;
  • bazenske strojarnice;
  • naprave za kemijsku pripremu vode;
  • vodene atrakcije;k
  • bazenske ivice i obloge od različitih materijala u brojnim nijansama boje koje su za obalu bazena šlag na torti;
  • naprave za grijanje bazena;
  • različite vrste usisivača za čišćenje dna bazena;
  • oprema i sredstva za prezimljavanje bazena na otvorenom; te
  • svu ostalu potrebnu opremu za obnovu i održavanje bazena.


Trgovina bazena Ema d.o.o. pomoći će vam promijeniti vrt u pravi raj za kupanje za samo pet dana. Od početka do kraja pomoći ćemo vam pri savjetovanju, nacrtima i ugradnju vašeg bazena.

Bazeni za ugradnju - montažni najpovoljniji

bazen za ugradnjuVanjski bazen za ugradnju, montažni bazeni za ugradnju idealno su rješenje kad želimo najbrže i najpovoljnije doći do vlastitog ljetnog kupališta. Riječ je o bazenima koji su sastavljeni od metalnih oboda i unutarnje obloge od PVC folije. Najpopularniji je okrugli i ovalni oblik bazena. Primjereni su kako za samostojeću montažu (vrijedi i za okrugle bazene do dubine 120 centimetara) tako i za djelomičnu ili potpunu ugradnju. Okrugli bazeni za ugradnju do dubine 150 cm te ovalni bazeni za ugradnju inače su djelomično ili sasvim ukopani u dno. Za razliku od bazena s rubom na napuhavanje, vanjski bazen za ugradnju mnogo je stabilniji i ujedno omogućuje veću dubinu s obzirom na opseg bazena. Također je duža i njegova životna dob.

Trgovina bazena Ema d.o.o - sve za vaš unutarnji i vanjski bazen. Dobrodošli!

Ema d.o.o. | Unutarnji i vanjski bazeni po povoljnoj cijeni - linkovi do naše web stranice: