Pošaljite upit

Folija za bazene jedna je od opcija brtvljenja bazena

Prekrivanje bazenaFolija za bazene je najpopularniji način brtvljenja bazena. Folija za bazene debljine ne samo 1,5 milimetara, no zbog savršene tehnologije spajanja s vrućim zrakom, vaš bazen će biti zaista i u potpunosti brtvljen. Folija za bazene je stoga zahvalna i jeftina opcija brtvljenja kojom ćete biti jako zadovoljni. No nema savršenog bazena bez prikladnog održavanja bazena. Preporučujemo vam da si osmislite što savršeniju bazensku opremu, dio koje moraju svakako biti filtar za bazene i usisivač za bazene. Tko god ima vrtni bazen zna, da bez tih dijelova bazenske opreme jednostavno ne ide. Predlažemo vam i da si osmislite prekrivanje bazena prekrivačem. Tako ćete imati bazen koji će biti čist i bez smeća za vrijeme kad ga ne koristite.

Folija za bazene je jednostavno, a učinkovito rješenje.

Foliju za bazene dakle varimo vrućim zrakom. Riječ je u stvari o posebnom PVC materijalu. Vare na kraju zaštitimo još tekućom PVC masom da bismo dobili potpuno siguran sustav brtvljenja. Zbog jednostavnosti ugradnje i povoljne cijene, sve više graditelja bazena odlučuje za uporabu tog materijala.


Bazenska oprema je nužno potrebna za čist i zdrav bazen

Kad su vam položili foliju za bazene, možete početi uporabom bazena. No vrlo je bitno, da vaš bazen ostane čist i higijenski besprijekoran. To možete postići samo kvalitetnom bazenskom opremom. Bitno je i to, da bazensku opremu dovoljno često koristite i tako redovitim održavanjem bazena brinete za vrhunsku kondiciju vašeg bazena.

Pokrivanje bazena je korisno zbog dodatne čistoće

Koliko god ste entuzijastični pri uporabi bazena, za vaš bazen vrijedi isto kao za sve ostale: bazen duže vrijeme miruje nego je u uporabi. Stoga je vrlo bitno, da se pobrinete o pokrivanju bazena. Pokrivanjem bazena ćete postići da u bazen neće pasti lišće, da se u njemu neće utapati insekti i čak veće životinje kao što su na primjer vjeverice ili ptice. Pokrivanjem bazena pomoću prekrivača za bazene svoj bazen možete obraniti od prave bakterijske bombe.


ema-bazeni.si | Folija za bazene lijepo drži vodu - poveznice do naše web stranice: