Ugradivi bazeni - tako unutarnji kao vanjski donose puno užitka i zabave

Bazen je nekada bio sinonim raskoša, no danas je zbog novih načina gradnje i novih rješenja postao cjenovno dostupniji i prilagodljiviji željama pojedinca. Stoga je prisutan već u mnogim kućama i vrtovima. Na odluku kakav bazen odabrati utječe više čimbenika, između ostalog mjesto gdje će se bazen nalaziti. S obzirom na tehniku gradnje bazeni mogu biti ili ugradivi ili montažni, montažni mogu biti ili ugradivi ili samostalni. Našom pomoću vaš vrt ćete u samo pet dana promijeniti u raj za kupanje. Poduzeće Ema d.o.o. je pravi stručnjak za unutarnje i vanjske bazene, bazensku tehniku i krovove, ukratko, za sve aktivnosti povezane s bazenima. Naša ponuda bazena je raznolika, prije svega kvalitetna i povoljna.

Prethodno izrađeni ugradivi bazeni - poliester, materijal za izradu kalupa

ugradivi bazeni poliesterMeđu najbolje prodajanima su prethodno izrašeni vanjski ugradivi bazeni. U postupki smještaja bazena proizvođači na posebno izrađene kalupe različitih oblika i dimenzija nanose poliester, odnosno poliestersku smolu s ojačanim staklenim vlaknima. Školjke bazena su unaprijed određenih oblika i veličina, njihova posebnost su glatke i tekuće linije kojih inače skoro pa nije moguće postići. Vidljivi dio bazena je gladak i u različitim bojama. Odlikuju ga rubovi, police i stepenice. Ugradivi bazeni od poliestera prikladni su za brzu ugradnju jer je građevinski zahvat vrlo jednostavan i brz. Bazen samo postavimo na unaprijed pripremljenu betonsku ploču s sifonom za odtok, zasujemo ga mješavinom pijeska i cementa i nakon 3-4 dana bazen je već spreman za uporabu.

POVOLJNI MONTAŽNI UGRADIVI BAZENI


Montažni ugradivi bazen - najpovoljniji

Montažni bazeni nam omogućuju da najbrže i najjeftinije dođemo do vlastitog ljetnog kupališta. Riječ je o bazenima koji se sastoje od metalnih oboda i unutarnje obloge od PVC folije. Najpopularniji su okrugli i ovalan oblik. Prikladni su kako za samostalnu montažnu (vrijedi za okrugle bazene do dubine 120 centimetara) tako i za djelomičnu ili potpunu ugradnju. Okrugli bazeni do dubine 150 centimetara te ovalni bazeni u pravilu su ili djelomično ili u potpunosti ukopani u zemlju. U sporedbi sa bazenima koji imaju rubove na napuhavanje, ugradivi bazeni su puno stabilniji, ujedno omogućuju i veću dubinu s obzirom na radij bazena. I njihov rok trajanja je puno duži. Vanjski montažni ugradivi bazeni nuditi će vam užitke u vrućim ljetnim danima i još uljepšati ljetne večeri u vašem vrtu. Zašto si ne biste priuštili i vi?

Dobro došli na našu stranicu!

Ema d.o.o. | Kvalitetni ugradivi bazeni po povoljnoj cijeni - poveznice do naše web stranice: