Pošaljite upit

Obiteljski, montažni i vrtni bazeni poduzeća Ema, d.o.o.

Montažni vrtni bazeniObiteljski bazeni su zapravo svi bazeni koji su namijenjeni domaćoj uporabi, dakle koji se nalaze uz obiteljsku kuću. Kakav bazen ćete izabrati (Comfort bazeni, Swim bazeni) zavisi o vašim željama i mjesta koje imate na raspolaganje. U poduzeću Ema, d.o.o. osim prodaje i montaže različitih bazena nudimo i savjetovanje i pomoć pri izboru. Objasniti ćemo vam kakve su prednosti montažnih bazena u usporedbi sa npr. zidanim, kako smjestiti vaš bazen i koje su opcije koje su vam na raspolaganje što se tiče bazenske opreme. Obiteljski bazeni mogu se smjestiti u unutarnjost zgrade, a vrlo popularni - možda čak i popularniji su vanjski, t.j. vrtni bazeni.

Praktični montažni bazeni imaju mnogo prednosti

Obiteljski bazeni mogu biti različitih oblika i načina izvedbe. Ako usporedimo karbonsko-keramičke, poliestarske, zidane s folijom i betonske s keramikom možemo slobodno reći, da imaju prvi, dakle karbonsko-keramički obiteljski bazeni najpovoljniji omjer cijene i kvalitete. Montažni bazeni su praktični i zato, jer su to vrtni bazeni koji su postavljeni jako brzo, od njihovog oblika zavisi način ugradnje. Svi vrtni bazeni (i montažni) imaju crpku i filtar, moguća je i ugradnja različite dodatne opreme, na primjer svijetla, masažnih mlaznica, protustrujnog uređaja ...

MONTAŽNI BAZENI OMOGUč†UJU BRZU MONTAŽU


Obiteljski vrtni bazeni za ljetnu atmosferu doma

Naši obiteljski bazeni, na primjer Swim bazeni ili Comfort bazeni, omogućuju vam, da po povoljnoj cijeni doma stvorite pravo ljetno ili zimsko kupalište. Montažni bazeni mogu stajati na otvorenom i možete ih iskoristiti prije svega u ljetnoj vrućini kao osvježenje u hladnoj vodi za obitelj i prijatelje, no mogu biti i u zatvorenoj prostoriji što znači, da ih možete koristiti tijekom cijele godine. Proizvodima poduzeća Ema, d.o.o. osigurati ćete si užitak i zabavu u svom domu i pri tome ne morate ići nikud. Bazen možete koristiti za zabavu i za redovnu sportsku aktivnost - kako vama bolje odgovara.

Ema, d.o.o. | Obiteljski montažni vrtni bazeni Ema, d.o.o. - poveznice do naše web stranice: