Pošaljite upit

Ema d.o.o. - suvremena arhitektura vode: vanjski i unutarnji bazeni te bazenska oprema

U poduzeću Ema d.o.o. smo stručnjaci za privatne bazene, bazensku tehniku, krovove i sve aktivnosti povezane s bazenom. Našom pomoću vaš vrt će u samo pet dana postati pravi raj za kupanje. Od početka do kraja ćemo vam pomoći pri savjetovanju, planiranju i ugradnji bazena. Vlastiti bazen je danas puno dostupniji nego nekada - vanjski bazeni nam u vrućim ljetnim danima mogu začiniti zabavu, unutarnji bazeni omogućuju kupanje i užitak tijekom cijele godine. Iako bazeni zahtijevaju čišćenje i održavanje, prema našem uvjerenju oni u prvome redu namijenjeni užitku i druženju. Trudimo se, da smo uvijek u koraku s vremenom s novim i inovativnim bazenskim proizvodima te rješenjima koja poboljšavaju omjer kvalitete i cijene. Nudimo vam vjerojatno najbolju ponudu bazena u Sloveniji.

Unutarnji i vanjski bazeniUnutarnji bazeni

Na raspolaganje su vanjski i unutarnji bazeni, koji mogu biti:

  • keramički,
  • poliesterski,
  • zidani i
  • preljevni.

Vanjski bazeni - oaza u našem vrtu

Vanjski bazeni su bazeni, koje više-manje koristimo ljeti i koji su pri normalnim vremenskim uvjetima prikladni za uporabu od svibnja do rujna. Stoga je vanjski bazen preporučljivo postaviti na mjesto, gdje ima dovoljno sunca i naravno u blizinu kuće. Ako ugradimo toplinske izmjenjivače i prekrijemo bazen krovom možemo na taj način produžiti sezonu kupanja. Vanjski bazeni mogu biti samostalno stojeći ili ugrađeni u zemlju. Opremiti ih možemo dodatnom opremom koja je na raspolaganje i čak toboganima, daskama za skakanje, tekućom vodom ili vodopadima ...

Unutarnji bazeni - kupanje i užitak tijekom cijele godine

Vanjski bazeni EmaUnutarnji bazeni mogu se koristiti tijekom cijele godine. Opremljeni su uređajima za stalno grijanje vode i zraka te za razliku od vanjskih bazena i uređajima za smanjenje vlažnosti zraka u bazenskome prostoru - sustavi za odvlaživanje.
Obično su unutarnji bazeni zidani ili betonirani - nekoliko manje česti su poliesterski. Mogu biti i preljevni koji su građeni s preljevnim rubom gdje je površina vode do ruba bazena ili sa skimerom, gdje je površina vode otprilike 10 centimetara ispod ruba bazena. Unutarnji bazeni opremljeni su osnovnom bazenskom opremom, moguća je i ugradnja dodatne opreme - grijanja, protustrujnog uređaja, vodenih igara, mlaznica za masažu ili gejzira ... Posebno su popularni unutarnji bazeni, sagrađeni u prostorijama s staklenim kliznim vratima. Tako u toplim danima možemo otvoriti jedan ili dva zidova prostorije i tako unutarnji bazen povezati s vrtom.

Za više informacija posjetite našu web stranicu: Ema d.o.o. - cjelovito rješenje na jednome mjestu!

Pošaljite upit