Pošaljite upit

Bazenski pomični krovovi ili bazenske rolete za vanjske bazene koje u toplim danima možemo pospremiti

pomični krovovi za bazeneUkoliko želite u svom vanjskom bazenu uživati i u lošem vremenu, vjetru ili nižim temperaturama, dobro će vam doći bazenski krovovi. U posljednje vrijeme traže se pogotovo bazenski pomični krovovi. Bazenski pomični krovovi mogu se otvoriti tako, da se pojedini dijelovi krova poslože jedan u drugog. Otvaranje i zatvaranje pomičnog krova je jednostavno, jer se njezini dijelovi kretaju prema ugrađenim tračnicama na stranama bazena.

U hladnijim i vremenski lošijim danima moći ćete se kupati ispod krova, a u sunčanim i toplijim mjesecima pomični krovovi će vam omogućiti raskoš otvorenog prostora. Još jedna vrsta bazenskog krova su bazenske rolete, koje se jednostavno zatvaraju ili otvaraju preko površine vode bazena. Ručno ih otvorimo pomoću prekidača ili pomoću daljinskog upravljača. Bazenske rolete na površini prikladne su za već ugrađene bazene ili kalupne bazene koji nemaju izrađenog jaška za rolo. Za izvedbe pod površinom vode potrebno je planirati prostor za rolo već za vrijeme gradnje. Na taj način je moguće pokriti većinu bazenskih oblika, važno je samo izabrati najprikladniju poziciju i način ugradnje roloa. Bazensku roletu moguće je i zaključati i tako spriječiti nepredviđeno kupanje.

Bazenski krov ili pomični bazenski krov?

Fiksni bazenski krov nam isto kao i pomični bazenski krov ili bazenska roleta nudi zaštitu od hlađenja i isparavanja vode te zaštitu od prljavštine i pada u vodu. Jedina razlika među njima je u tome, što se pomični krov može pospremiti i time omogućuje uživanje u toplini i svježini zraka. Fiksni bazenski krovovi često se uspoređuju s staklenicima i nekima to smeta. No unatoč tome postoje mnoge prednosti fiksnih krovova.

Na našoj web stranici ćete naći više zanimljivih informacija o krovu vašeg bazena. Posjetite nas!