Pošaljite upit

Bazenski usisivači za unutarnji i vanjski bazen - kako izabrati prikladni usisivač za vaš bazen

Bazenski robotski usisivači su automatski usisivači za bazene i potpuno nezavisni od bazenskog sustava filtracije. Bazenski usisivač ima svoju pumpu, filtar i pogon. Za djelovanje su potreban je nizak napon što poveća sigurnost i ujedno pomaže pri smanjenoj porabi električne energije. Pošto se voda još dodatno filtrira preko robota, troškovi održavanja bazenske vode se smanje i za 30 %. Isto tako se smanji i opterećenost bazenskog uređaja za filtraciju - filtar nije potrebno čistiti često. Bazenski usisivač s nasumičnim kretanjem po površinama bazene osigurava brzo, učinkovito i pouzdano usisivanje. Poznajemo tri različita tipa bazenskih usisivača: ručni i automatski bazenski usisivač te bazenski robot. Izbor zavisi o mogućnosti priključka i kapaciteta filtra. Bazenski usisivač možemo priključiti na vrtnu cijev za zalijevanje, na pješčani filtar preko skimera i usisnog nastavka ili na struju.

Usisivači za bazen

Neka bazenski usisivač čisti umjesto vas - čišćenje je jako jednostavno

Priuštite si bazenski usisivač i prepustite mu čišćenje bazena dok vi uživate na suncu. Bazenski usisivač će temeljito očistiti vaš bazen - ne samo dno bazena, neki od modela čiste čak i stijene. Bazenskim usisivačem čišćenje bazena će postati dječje jednostavno. U ponudi našeg poduzeća imamo bazenske usisivače francuskog proizvođača Procopi - Pool Valet. Pool Valet je na raspolaganje u četiri oblika.

1. Pool Valet Junior: oblikovan je namjerom da očisti obiteljski bazen za samo 3 sata. Prikladan je za bazene jednostavnih oblika i dužina do 10 metara. U ponudi i postolje za pohranu i dvogodišnja garancija.

2. Pool Valet Senior: i ovaj bazenski usisivač može očistiti obiteljski bazen u tri sata, no za razliku od Juniora on može očistiti i bazene malo zahtjevnijih oblika dužine do 12 metara. Očisti dno, zidove i rub bazena. U ponudi i kolica za transport i pohranu te trogodišnja garancija..

3. Pool Valet RC: može očistiti bazen za dva, tri ili četiri sata, zavisi o programu čišćenja. Očistiti može bazene zahtjevnijih oblika, dužine do 15 metara. Za razliku od ostalih pogone ga tri motora i mogućnost daljinskog upravljanja. Dobavljiv je zajedno s kolicima za transport koja omogućuju i pohranu, no nudimo i trogodišnju garanciju.

4. Pool Valet: kao i svi ostali usisivači i ovaj je jednostavan za održavanje i uporabu, očistiti može dno, zidove i rub bazena dužine do 15 metara. Uključuje i kolica za pohranu i transport te trogodišnju garanciju.

Prilikom nakupa bazenskog usisivača uvijek ćete biti bez brige i vaš bazen će uvijek biti besprijekorno čist.

Za više informacija dobro došli na web stranici Ema Bazeni.