Vrtni bazeni različitih dimenzija i oblika

Vrtni bazeni odnosno obiteljski bazeni pravi su izbor za sve one koi znaju uživati u životu i to uvijek i svugdje! Zašto bi cijelu godinu čekali na onaj tjedan ili 2 odmora na moru, ako ga možete imati kod kuće?

Vrtni i ovalni bazeniObiteljski bazeni za djecu i odrasle

Investicija u obiteljski bazen na domaćem vrtu ili dvorištu je investicija u duge sate vodene zabave koja će sigurno oduševiti vašu djecu. Obilje prostora i mira nudi i svim neplivačima izvrsnu priliku za učenje prvih zamaha. Po drugoj strani vlastiti obiteljski bazen znači i veću mogućnost za vašu rekreaciju. Da vas opomenemo da je baš plivanje jedan od umirujućih sportova jer nije preopterećavajuće za zglobove, a ujedno se pobrine za jednakomjerno dobivanje mišićne mase. Pozivom na druženje pokraj ili u vašem novom obiteljskom bazenu možete razveseliti i svoje prijatelje ili rodbinu i zajedno s njima preživjeti nezaboravan dan. Za vrijeme nekorištenja bazena, preporučujemo vam pokrivanje vrtnog bazena, jer ćete s tim spriječiti moguće nezgode.

Pravokutni, okrugli, ovalni... bazeni

Možete birati među bazenima različitih dimenzija i oblika. Mjere bazena ovisne su posebno o prostoru koji vam je dostupan, a sam oblik o vašim preferencijama, djelomično i o načinu izrade bazena i o materijalu koji je bio pri tom upotrijebljen.
U zadnje vrijeme sve je više zanimanja za ovalne bazene koji su primjereni kako za rekreaciju tako za igru odnosno opušteno uživanje u vodi prijatne temperature. Ovalni bazeni ujedno su zanimljivi i iz estetskog vidika i predstavljaju dobrodošlu živost okolice svakog doma. Moguća je i odluka za bazen nepravilnih oblika. U poduzeću EMA bazeni prije dogovora za ugradnju vrtnog bazena, uvijek temeljito porazgovaramo sa svojim strankama i tako se upoznamo s njihovim željama i raspoloživim prostorom za bazen te ujedno im ponudimo stručne savjete odnosno prijedloge o mogućim rješenjima. To jamči obostrano zadovoljstvo nakon završenog posla.

Brzo i povoljno do vlastitog vrtnog bazena

Jedna od najbržih i ujedno povoljnih opcija sigurno je montažni vrtni bazen koji možete pronaći u našoj ponudi. Važna prednost montažnog bazena je da za njega nećete trebati odobrenje za građenje. Ako se odlučite za okrugli oblik, bazen može biti samostojeći, dok je kod ovalnih montažnih bazena inače potrebna ugradnja. U tom primjeru to vas ne treba odvratiti od ovalnog montažnog bazena ako vam je priči, jer ugradnja može biti samo djelomična. Također vam jamčimo da u primjeru da se odlučite za naše poduzeće, posao ćemo obaviti brzo, kvalitetno i koliko god bude moguće, bez ometanja.