Pošaljite upit

Grijanje bazena i bazenske vode u unutarnjem i vanjskem bazenu

U poduzeću Ema d.o.o. imamo u ponudi bazena i raznoliku opremu za bazene kao što su proizvodi za grijanje bazena, odnosno za grijanje vode u vanjskem i unutarnjem bazenu. Ponuda obuhvaća toplinske izmjenjivače, električne grijače, solarno grijanje i toplinske pumpe. Pomoću toplinskog izmijenjivača grijanje bazenske vode možete priključiti na kućno centralno grijanje. Toplinski izmjenjivač će tako djelovati kao dodatni radijator na vašem kućnom grijanju. Odlučiti možete i za osnovnu izvedbu s termostatom i priključivanjem sekundarnog (bazenskog) dijela.
Grijanje vode pomoću električnog grijača je prikladnije za manje bazene - električni grijači imaju različite snage. Pri solarnome grijanju bazenska se voda grije pomoću energije sunca. Grijanje se vrši preko posebnih solarnih stanica, koje su postavljene na krov ili na posebne stalke.
Trenutno je najpovoljnije i najefikasnije grijanje bazena s toplinskom pumpom.

grijanje vode v bazenu

Grijanje bazena i bazenske vode toplinskom pumpom

Grijanje pomoću toplinskih pumpa postaje sve popularnije, jer je to energijsko efikasan i okolini ugodan način grijanja i pripreme sanitarne vode, posljedično i za grijanje bazena i bazenske vode. Toplinska pumpa je namijenjena osnovnome grijanju i pomaže pri produžetku sezone kupanja. Posebne bazenske toplinske pumpe uzimaju energiju iz zraka u okolini i zatim vrate do pet puta više energije. Toplinske pumpe su tihe i neprimjete i jednostavno se priključe na već postojeće bazenske sustave.

Dobro došli na našu web stranicu, gdje ćete saznati više zanimljivih detalja u vezi s grijanjem vašeg bazena.