Pošaljite upit

Keramički bazeni - vanjski i unutarnji bazeni od keramike Compass i Premium

U našem poduzeću stručnjaci smo za vanjske i unutarnje bazene te bazensku tehniku. U ponudi ćete naći bazene kao što su keramički bazen te poliesterski, zidani i preljevni bazen. Svi oni mogu biti kako vanjski tako i unutarnji bazeni iako su unutarnji rjeđe napravljeni od poliestera. Keramički bazeni poduzeća Compass koje ćete naći u našoj raznolikoj izbiri bazena su najmoderniji te tehnološki i stilski dovršeni. Riječ je o proizvođaču koji je i inovator brojnih tehničkih rješenja s područja bazena i bazenske opreme.

Keramički bazenBazeni od keramike


Compass unutarnji i vanjski keramički bazeni - jedinstveni oblici i veća sigurnost

Compass keramički bazeni proizvodi su promišljenih i jedinstvenih oblika. Nude udobne stepenice i klupe te police i ručke koje su zbog sigurnosti integrirane cijelom dužinom bazena. Zbog veće sigurnosti bazen ima i dno koje se spušta. Keramika za bazene daje i zanimljiv estetski izgled. Posebne 3D-boje će vam dočarati boje vode koje se vidjeli u neokrnjenim zaljevima i egzotičnim plažama. Poseban Crystalite konačni sloj bez pora osigurava otpornost na vanjske utjecaje i olakša čišćenje bazena. Za one kojima čišćenje bazena predstavlja nešto strašno, predstavljamo Compasspools Vantage - bazen sa sustavom samočišćenja, koji pomoću integriranih mlaznica na dnu bazena i na stepenicama očisti bazen umjesto vas. Taj sustav je jednostavno rješenje za hotele, apartmane i naravno za domaće unutarnje i vanjske bazene.

Brzo, jednostavno i povoljno - vrhunski keramički bazen u 14 dana ugrađen kod vas

Vanjski keramički bazen je moguće ugraditi od iskopa do uređene obale u samo 14 dana. Ugradnja keramičkog bazena je na duži rok najjeftinija investicija - troškovi gradnje su minimalni ukoliko se ugradnja bazena izvodi na utvrđenom terenu, gdje nema potrebe po betonskoj ploči. Jedinstvena izvedba bazena, ojačana keramičkim dnom omogućuje 10-godišnju garanciju na konstrukciju bazenske školjke. Tako ojačana bazenska školjka omogućuje instalaciju bazena na šljunčanu osnovu, no isto tako omogućuje i okruženje bazena pijeskom.

Premium keramički bazeni - izaberite pravog!

U našoj ponudi naći ćete keramičke bazene kao što su Aqua, Fun i Trend. Aqua keramički bazen je prikladan za manje vrtove, za zabavu na manjem prostoru. Prikladan je i za unutarnji bazen. Keramički bazen Fun ujedinjuje bazen za zabavu, bazen za vašu obitelj i prijatelje i bazen za intenzivan trening. Keramički bazen Trend predstavlja vaše more u vrtu ili dnevnome boravku. Pošto smo u našem poduzeću sigurni u kvalitetu površine koju osigurava Premium keramički bazen, nudimo vam sedmerogodišnju garanciju na površinu svakog bazena.

Za više informacija posjetite našu web stranicu i uvjerite se sami!