Poliesterski bazeni - udobni obiteljski bazeni vrhunske proizvodnje od poliestera | Vanjski poliesterski bazen - ugradnja je jednostavna i brza

Tehnologija poliesterskih smola i staklenih vlakama dugo je bila namijenjena samo proizvodnji brodova, no sada se je utvrdila i u bazenskoj tehnici. Proizvođači bazena poliestersku smolu i staklena vlakna nanose na posebno izrađene kalupe različitih oblika i dimenzija. Školjke bazena imaju unaprijed određene oblike i veličine, njihova posebnost su glatke i tekuće linije, kojih inače skoro pa nije moguće postići. Polisterski bazeni su konačni proizvod, oni su jedni od najprodavanijih bazena. Iako je cijena za nijansu viša, izbor je jako raznolik; zanimljivi oblici, brza i jednostavna instalacija i održavanje te dugi rok trajanja - 20 i više godina. Zbog brojnih prednosti bazeni mogu biti i pravi izbor za izvedbu domaćeg kupališta i tako postanu udobni obiteljski bazeni. Poliesterski bazeni se dijele na više vrsta s obzirom na način izrade bazena i zahtjeve pri pripremi temelja, gdje se bazen instalira.

bazeni od poliestera

Poliesterski bazeni - ponuda poduzeća Ema d.o.o.

U poduzeću Ema d.o.o. za vas smo pripremili četiri modela cjenovno dostupnih bazena od poliestera. Odlučili smo za europskog proizvođača s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji motornih čamaca i vjetroelektrarna. Rezultat su vrhunski izrađene i posebno čvrste bazenske školjke koje možemo ugraditi bez betonske ploče. Poliesterski bazen ima izrađen i ojačan rub, koji ne traži dodatnu obradu.
Možete odlučiti i za mogućnost dodatne izolacije i za izbor boja u 3D. poliesterski bazeni su pod konstantnom kontrolom proizvodnog procesa, stoga je njihov kvalitet osiguran. Upravo tako je osigurana i striktna proizvodna kompatibilnost sukladno s standardima za poliesterske bazene. Ema d.o.o. vam nudi i 10-godišnju garanciju na vodootpornost bazenske školjke.

Ugradnja vanjskog poliesterskog bazena - brza i jednostavna: kupanje u bazenu je moguće već nakon 3-4 dana

Instalacija je brza i jednostavna. Konačni proizvod - poliesterski bazen dovezu na željenu lokaciju, zatim ga instaliraju na unaprijed pripremljenu bazensku ploču. Ukoliko je teren utvrđen, betonska ploča pri bazenu s ojačanim dnom nije potrebna. Poliesterski bazen može biti u jednome ili više komada koje stručnjaci sastave na gradilištu. Kad je poliesterski bazen pripremljen, posipaju ga mješavinom pijeska i cementa koji spriječava istiskivanje praznog bazena iz zemlje. Zbog posipanja z šljunkom vanjski bazeni od poliestera izdrže velike promjene temperature. Poliesterski bazen je već nakon nekoliko (3-4) dana spreman za kupanje. Ema d.o.o. odlično sudjeluje kako s dobaviteljima tako i s instalaterima, stoga vam osigurava brzu i stručnu instalaciju.

Za više informacija posjetite našu web stranicu Ema Bazeni.