Pošaljite upit

Bazenski krovovi za vanjski bazen - najbolje rješenje za našu klimu

Bazenski krovovi na vanjskome bazenu imaju mnoge prednosti među kojima je najvažnija ta, da se sezona kupanja zbog krova produži za tri do četiri mjeseca. Iako je vani loše vrijeme moći ćete se kupati na toplome - u pokrivenom bazenu. Pošto bazenski krov nudi dobru izolaciju, voda se preko noći ohladi minimalno. Zimi se voda obično ne smrzne, pa ju nije ni potrebno mijenjati. Smanje se i tekući troškovi uporabe bazena - na primjer usisivanje bazena. Bazenski krov nudi i zaštitu od prljavštine kao što je lišće, insekti i pelud te sigurnost od pada djece i kućnih ljubimaca u bazen.

Bazenski krov

Bazenski krov Elegance - tipski bazenski krov za standardne bazene

U poduzeću Ema d.o.o. imamo za standardne bazene pripremljen program standardnih bazenskih krovova. Model ELEGANCE pokazao se je kao najpopularniji.
Priuštite si najbolje i iskoristite našu ugodnu ponudu. Prednosti bazenskog krova Elegance:

  • niska elegantna izvedba s prozirnim SAN-ostakljenjem,
  • zaobljeni „soft line“ ALU-eloksirani profili,
  • vrata na strani, na najvišem segmentu,
  • sigurnosno zaključavanje segmenata i vrata,
  • produžene komforne pohodne tračnice do tri metra.

U našoj ponudi naći ćete različite bazenske krovove: takve, koji samo pokriju bazen - bazenske rolete - ili takve, koji su podignuti nad površinu vode dovoljno da omogućuju plivanje. Nudimo i krovove ispod kojih će biti mjesta i na rubovima vašeg vrtnog bazena. Tamo ćete moći prošetati ili čak postaviti vrtni namještaj ili biljke. Alternativna izvedba pomičnog bazenskog krova je izvedba s vertikalnim stranicama - prikladna prije svega za bazene s visokim rubom.

Pomični bazenski krovovi i bazenske rolete u toplim danima možemo pospremiti

U posljednje vrijeme je potražnja za posebnim pomičnim bazenskim krovovima sve veća. Bazenski pomični krovovi su uklonjivi, jer se sastoje od odjeljaka koje prilikom otkrivanja krova položimo jedno na drugog. Krećemo ih prema uputama, ugrađenima u podlogu. Bazenske rolete se ili zatvaraju ili otvaraju jednostavno preko površine vode u bazenu. Ručno ih otvorimo pomoću prekidača ili pomoću daljinskog upravljača. Nadvodne bazenske rolete prikladne su za već ugrađene bazene ili kalup-bazene koji nemaju izrađene osovine za rolu. Za podvodne izvedbe moramo planirati mjesto za rolu već za vrijeme građenja. Na taj način moguće je pokriti većinu bazenskih oblika, bitno je samo da izaberemo najprikladniju poziciju i način ugradnje roloa. Bazensku roletu je moguće i zaključati.


Za više informacija posjetite našu web stranicu!