Unutarnji ugradivi bazeni nude cjelogodišnje kupanje i opuštanje

unutarnji bazeniUnutarnji bazeni predstavljaju odlično rješenje za sve, koji želite koristiti bazen tijekom cijele godine. Današnji tempo života i svakodnevna opterećenja razlog su za bijeg pojedinca u svoj svijet, u krug svoje obitelji ili prijatelja gdje se opusti i dobije nove snage. Stoga su trenuci u vlastitome vodenom raskošju neprocjenjive vrijednosti. Unutarnji bazeni često su ugrađeni u veliku prostoriju podruma, gdje se nalazi sustav dezinfekcije i filtracije. Okolina bazena je u potpunosti pohodna, stoga su sve instalacije uvijek dostupne. Bazen je često dio wellness prostorije zajedno s masažnim bazenom (whirpoolom), saunama i sustavima za razgibavanje na otvorenom.
To su obično ili zidani ili betonirani, no rjeđe poliesterski ili montažni bazeni. Mogu biti građeni s preljevnim rubom (površina vode do ruba bazena) ili skimmerom (površina vode do polovice skimmera, otprilike 10 centimetara ispod ruba bazen). Opremljeni su osnovnom bazenskom opremom i mogućnošću ugradnje dodatne opreme kao što je grijanje, protustrujni uređaj, vodene igre, masažne mlaznice i gejziri. Posebno uporabne su izvedbe unutarnjih bazena kod kojih možemo u toplim danima otvoriti jedan ili dva zidova prostorije i tako bazen povezati s vrtom.

Unutarnji bazeni trebaju klimatski sustav razvlaživanja

unutarnji bazeniUkoliko stvorimo optimalne uvjete, moći ćemo bezbrižno uživati u vodenim užitcima. Ugodan osjećaj za vrijeme kupanja osigurati ćemo si ukoliko će prostor u kojem će se nalaziti bazen biti prikladno ugrijan. Zidovi i strop prostorije u kojoj se nalazi bazen trebaju biti dobro toplinsko izolirani. Također je potrebna odgovarajuća ventilacija, vlažnost i čistoća zraka. Način ventilacije bazena najbolje je isplanirati već prilikom planiranja bazena. Kako bi se bazenski prostor u vrućim ljetnim mjesecima ohladio, potrebno je instalirati klimu. Klimatski uređaj djeluje tako, da odvodi toplinu, što znači, da se prostorija iznutra hladi i ujedno razvlažuje. Visoka temperatura u prostoriji šteti zdravlju i negativno utječe na naše osjećanje.

Cjelovito rješenje na jednome mjestu - Ema d.o.o.

U poduzeću Ema d.o.o. na području bazenske tehnike vam nudimo cjelovito rješenje; od savjetovanja i planiranja do ugradnje i naravno početka djelovanja bazena. Odlikuju nas inovativna rješenja, kvaliteta i konkurentna cijena. Stoga ne čekajte, kontaktirajte nas i recite nam svoje želje.

Dobro došli na našoj web stranici!

Ema d.o.o. | Povoljna cijena unutarnjih bazena - poveznice do naše web stranice:

  • Unutarnji bazeni
  • Unutarnji ugradivi bazeni
  • Unutarnji montažni bazeni