Pošaljite upit

Bazenska tehnika - oprema za vanjski i unutarnji bazen

Naše poduzeće bavi se svime što je povezano s bazenima - pa i bazenskom tehnikom kao što su bazenske strojarnice, bazenski usisivači, bazenske obloge i rubovi, solarni tuševi, vodene atrakcije i dodaci za grijanje i kemijsku pripremu bazenske vode.


Osnovna bazenska oprema obuhvaća:

  • ugradive hidrauličke elemente,
  • uređaje za filtraciju,
  • bazenske pumpe,
  • bazenske spojive materijale i cijevi.
Oprema za bazene

Osnovna bazenska tehnika za unutarnji i vanjski bazen

Ugradivi hidraulički elementi namijenjeni su odvođenju i vraćanju bazenske vode iz bazena natrag u bazen. U osnovi to su elementi napravljeni od kvalitetne bijele ABS-plastike iz serije Aquareva. Hidraulički elementi se već za vrijeme gradnje ugrade u bazensku školjku. Povezuju vidljivi dio bazena s opremom u pozadini - bazenskom strojarnicom, gdje se odvija mehaničko filtriranje vode. Hidraulički elementi jednostavni su za održavanje, imaju neutralan izgled i dugi rok trajanja. Ema d.o.o. nudi vam šest različitih boja hidrauličkih elemenata: bež, caribic zelenu, svijetlo i tamno plavu, sivu i crnu.
Ako želite prestižan izgled, možemo vam ugraditi i elemente od inoxa.

Za mehaničko filtriranje bazenske vode nudimo vam kvalitetne filtre od poliestera ili polietilenske filtre, koji su ojačani poliesterom. Filtri od poliestera mogu izdržati veći pritisak, uz to je njihov rok trajanja duži. Njihov filtracijski medij je kvarcni pijesak.

Za miješanje bazenske vode i za različite vodene atrakcije nudimo visoko kvalitetne bazenske pumpe talijanskog proizvođača. Prednosti tih pumpi su izvanredno tiho djelovanje, veća učinkovitost, izdrživi materijali i visoka kvaliteta izrade. Ugrađujemo ih u sve naše tipove bazena. Spojivi elementi, ventili i cijevi napravljeni su od PVC-materijala priznatog austrijskog proizvođača. Jamčimo visoku kvalitetu i trajnu cijevnu instalaciju.

Vodene atrakcije kao najzanimljivija bazenska tehnika - prikladna kako za vanjske kao i za unutarnje bazene u javnosti te domaćoj okolini

Vodene atrakcije kao što su rasvjeta bazena, protustrujni uređaj, zidne masaže, podni gejziri te vodopadi i kaskade, vjerojatno su najzanimljivija bazenska oprema. Večernja rasvjeta bazena dočarati će vam romantičnu večer. Svakako će vam biti nezaboravno. Ukoliko je namjera vašeg bazena rekreacija, preporučujemo vam da odlučite za protustrujni uređaj koji će vam omogućiti plivanje na mjestu. Protustrujni uređaj ćete moći uključiti iz bazena, isto tako ćete moći postaviti njegovu snagu. Zidne masaže će vas nakon napornog dana ugodno izmasirati, no mogu i biti dio ugodnog druženja s prijateljima. Nudimo vam tri hidromasažne mlaznice s prekidačem u bazenu. Snaga vodenih mjehurića iz podnog gejzira ugodno krijepi tijelo - osjećati ćete se kao kod masera. Vodopad u prirodi uvijek privuče našu pažnju, no on u bazenu nije samo dekoracija već i masažni dodatak - vodeni mlaz ugodno masira ramena i vrat.

Za više detalja dobro došli na našoj web stranici!