Bazeni - rekonstrukcija dodatna oprema za bazen

U poduzeću Ema, d.o.o. su vam na raspolaganje različiti bazeni. Rekonstrukcija starijih, odnosno dotrajalih bazena dio je naše stalne ponude kojom renoviramo stare bazene i udahnemo im novi život. Birati možete među brojnim bazenima (oprema može biti prema vašim željama). Odlučiti možete za sljedeće vrste bazena:

  • karbonsko-keramički
  • poliesterski
  • zidani s folijom
  • betonski s keramikom


na raspolaganje su vam na primjer obiteljski bazeni, Swim bazeni, montažni bazeni; cjenik zavisi o vrsti bazena i dodatnoj opremi za bazen. Imate li manji bazen a želite veći?
Rekonstrukcijom možemo srediti i to.

Dodatna oprema za bazenStariji i dotrajali bazeni - rekonstrukcija

Nekad su privatni obiteljski bazeni bili rijetkost, no danas si bazen možete priuštiti već po vrlo povoljnoj cijeni ukoliko imate dovoljno mjesta za ono što želite. Bazene, opremu i sve što je potrebno za užitak uz bazen nudimo vam u poduzeću Ema d.o.o., gdje nam pravi izazov predstavljaju i dotrajali bazeni. Rekonstrukcija se odvija pod stručnim vodstvom i na osnovu projekta, napravljenog sukladno s vašim željama. Dodatna oprema za bazen može biti minimalistička, odnosno bez posebnih dodataka. Možete i birati među različitim stvarima u našoj ponudi.

PROVJERITE VRHUNSKU OPREMU

Zidani ili montažni bazeni - oprema može biti sasvim ista

Dodatna oprema za bazen prikladna je za sve vrste bazena; zidane, betonske ili montažne bazene (cjenik zavisi o materijalu i veličini). To znači, da mogu biti potpuno opremljeni svjetlima, vodenom strujom itd. Tako i montažni bazeni, njihova oprema se ne razlikuje od spomenute. Ako ste zabrinuti oko starijih bazena - rekonstrukcija može riješiti sve.
Bitno je, da je bazen opremljen osnovnom opremom, koja se sastoji od:

  • mehaničkog uređaja za filtraciju grubih djelića
  • distribucijskog sustava za vraćanje filtrirane vode u bazen
  • površinsko hvatanje vode
  • podni odvod za pražnjenje

Tome je moguće dodati različitu dodatnu opremu za bazen kao što je osvjetljenje, podni gejziri, zidna masaža, protustrujni uređaj, vodopadi, kaskade, fontane, usisivači za čišćenje bazena itd.

Ema, d.o.o. | Stariji bazeni - rekonstrukcija i oprema - poveznice do naše web stranice: