Pošaljite upit

Prestižni bazeni prilagođeni željama i potrebama pojedinca

prestižni bazeniPrestižni bazeni od betona su prije dolaska novih i jeftinijih tehnologija bili jedina mogućnost za instalaciju bazena. Još i danas prestižni bazeni od betona vrijede za bazene najviše kvalitete i stoga i za najskuplje u usporedbi s drugim vrstama bazena. Unatoč činjenici, da je za njihovu instalaciju potrebno dobiti građevinsku dozvolu, oni su praiv izbor za sve one, koji vole vječnost i klasični način gradnje bazena. Razlika između zidanog i betoniranog bazena je u načinu gradnje. Zidani prestižni bazeni sastoje se od betonske ploče koja se nalazi na dnu i koju obuhvaćaju betonski blokovi. Cigle mogu biti i izolacijske, napravljene od stiropora. Betonirani prestižni bazeni od zidanih se razlikuju po materijalu; oni su napravljeni od armiranog vodootpornog litog betona. Prestižni bazeni će uljepšati svaki vrt, kuću ili prostoriju. Njihova glavna prednost je savršeno oblikovana prilagodba potrebama i željama pojedinaca. Neograničeni izbor boja, oblika, veličina, dubina i uzoraka omogućuje vam kreaciju svog unikatnog bazena.

Pomični krovovi za bazene omogućuju i užitak u lošem vremenu

Pomični krovovi za bazene će vam omogućiti da ćete se u hladnijim i vremenski lošijim danima moći kupati ispod krova a u sunčanim i toplijim mjesecima uživati u suncu. Prednost pomičnog krova je u tome što se on može pospremiti - jedan dio u drugog. Otvaranje i zatvaranje pomičnog krova za bazene je jednostavno jer se njezini dijelovi kreći prema ugrađenim tračnicama i stranama bazena.

Redovno održavanje donosi duži rok trajanja bazena

Bazenska trgovina Ema d.o.o. osim prodaje bazena među kojima su i betonirani prestižni bazeni i pripadajuće bazenske opreme nudi i opremu i sredstva za održavanje bazena. Redovno i pravilno održavanje čistoće bazena i bazenske vode je neophodno za bezbrižno uživanje u našem bazenu, no donosi i duži rok trajanja bazena i opreme.

Pri održavanju bazena važno je da bazen pregledamo na početku i na kraju svake sezone kupanja. U proljeće je bazen potrebno dobro očistiti i napuniti svježom vodom. Poznajemo mehaničko i kemijsko čišćenje vode. Kod mehaničkog čišćenja za čistoću je odgovoran uređaj za filtriranje koji sadrži filtar za bazen i bazensku pumpu. Kemijsko čišćenje uključuje sredstva za bakterijsu i kemijsku besprijekornost. Jeseni moramo bazen, pogotovo vanjski, pripremiti na zimu.

Provjerite našu ponudu proizvoda za kvalitetno i učinkovito održavanje bazena.

Dobro došli!

Ema d.o.o. | Bazeni i bazenski krovovi po povoljnoj cijeni - poveznice do naše web stranice:

Održavanje bazena