Bazenski krovovi - krov za bazen donosi brojne prednosti

pomični krov za bazenInstalacijom bazenskog krova na vanjski bazen možemo produžiti sezonu kupanja od 3 do 4 mjeseva. Loše i vjetrovno vrijeme nam tako neće onemogućiti uživanje na bazenu. Krov za bazen donosi i brojne druge prednosti. Zbog dobre toplinske izolacije voda se preko noći minimalno ohladi. Zimi voda ne zamrzne, stoga je nije potrebno mijenjati. Krov iznad bazena djeci i domaćim životinjama sprječava pad. Na površini vode se neće skupljati prljavština i tako će se smanjiti troškovi uporabe bazena. U poduzeću Ema d.o.o. nudimo vam bazenske krovove različitih izvedba. Možete izabrati i takve, koji samo prekriju bazen, kao što su na primjer bazenske rolete ili takve, koji su podignuti iznad površine vode samo toliko, da omogućuju plivanje. Na raspolaganje su i krovovi, ispod kojih ćete moći šetati na rubu bazena ili tamo čak postaviti vrtni smještaj te biljke. Takav je na primjer bazenski krov Space. Unatoč brojnim prednostima koje donosi fiksni bazenski krov, u posljednje vrijeme mnoge oduševljava i pomični bazenski krov.

Bazenski krovovi Elegance najpopularniji izbor za tipske bazene

Zahvaljujući masovnoj proizvodnji standardnih bazenskih krovova, možemo vam ih ponuditi po vrlo povoljnoj cijeni. Pošto je osim spomenutih prednosti važna i estetika bazenskog krova, mnogo je vlasnika bazena oduševljenih krovom za bazen Elegance. Odlikuju ga niska, vrlo elegantna izvedba s prozirnim ostakljenjem, zaobljeni 'soft line' ALU eloksirani profili, vrata na strani na najširem segmentu te sigurnosno zaključavanje segmenata i vrata.

Pomični bazenski krov

U posljednje je vrijeme posebno popularan postao pomičan bazenski krov. U uspordebi s fiksnim krovom, pomični se krov može pospremiti - pojedini dijelovi krova mogu se prema ugrađenim tračnicama bazena pospremiti jedan u drugog. Tako ćete se moći u hladnijim i vremenski lošijim danima moći kupati ispod krova, a u toplijim mjesecima otvoriti krov i uživati u toplom i svježem zraku.

Smjestite krov iznad vašeg vanjskog bazena i uživajte u kupanju i u hladnim jesenskim i zimskim mjesecima.

Dobro došli na našoj web stranici!

Ema d.o.o. | Standardni krovovi za vanjski bazen po povoljnoj cijeni - poveznice do naše web stranice: