Pošaljite upit

Usisivač za bazen omogućuje jednostavno i lagano čišćenje bazena

Usisivač za bazen je vrlo korisno pomagalo koje možemo priključiti na bazenski sustav čišćenja i njime pokupiti prljavštinu s dna bazena. Nasumičnim kretanjempo površinama bazena osigurava brzo, učinkovito i pouzdano usisavanje. Vaš bazen će biti detaljno očišćen - čisto neće biti samo dno bazena, neki od modela mogu očistiti čak i zidove. Usisivač za bazen možemo priključiti na vrtnu cijev za zaljevanje, na pješčani filtar preko skimera i usisne mlaznice ili na struju.
Poznajemo tri različita tipa bazenskih usisivača: bazenski robot, automatski i ručni usisivač za bazen. Cijena, mogućnosti priključenja i snaga filtera su kriteriji koji utječu na vaš izbor. Automatski bazenski usisisivač ima svoju pumpu, filter i pogon. Za djelovanje treba nizak napon što znači veću sigurnosti i ujedno pomaže pri smanjenju porabe električne energije.

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

usisivač za bazenUsisivač za bazen - povoljna cijena u poduzeću Ema d.o.o.

Poduzeće Ema d.o.o bavi se svime što je povezano s bazenima. Osim osnovne opreme koja obuhvaća ugradive hidrauličke elemente, uređaje za filtriranje, bazenske pumpe te bazenske spojive materijale i cijevi, na raspolaganje je i dodatna bazenska oprema koja omogućuje lakše održavanje bazena, rekreaciju, opuštanje i zabavu te uljepša izgled bazena. Jedna od tih stvari je i bazenski usisivač.

Naša ponuda uključuje bazenske usisivače francuskog proizvođača Procopi - Pool i Pool Valet. Kao i svi ostali proizvodi u našoj ponudi mogu se i bazenski usisivači, kako automatski kao i ručni usisivač pohvalitit visokom kakovošću, jednostavnom uporabom i održavanjem. Usisivač za bazen odlikuje i povoljna cijena.

Ručni usisivač za bazen za ručno čišćenje bazena

Ručni usisivač za bazen (cijena je zaista povoljna) predstavlja najpovoljnije rješenje, kad je bazen opremljen pješčanim filterom. Sastoji se od usisne četkice, cijevi i teleskopskog štapa. Cijev se priključi u skimer, ulogu usisivača preuzme sustav za filtriranje. Prljavština se skuplja u filtrirnome pjesku. Ukoliko bazen nije opremljen pješčanim uređajem za filtriranje, najbolje je izabrati ručni usisivač za bazen kod kojeg se pomoću vrtne cijevi za zaljevanje prljavština skuplja u vrećici.

Ručnim usisivačem sporo putujemo dnom bazena dok ne prođemo cijeu površinu. Nakon usisivanja provjerimo filtar i prema potrebi očistimo ga.

Čist bazen je osnova za užitke kupanja. Stoga si priuštite vrhunski vodeni usisivač za bazen. Povolja cijena odlikuje i ostale naše proizvode. Posjetite nas.