Pošaljite upit

Cjenik bazena, prekrivača za bazen i dodatne opreme

Cjenik bazena jedna je od ključnih informacija pri odluki za kupovinu, no neka ne bude jedina. Preporučujemo vam da se detaljno upoznate s karakteristikama pojedine vrste bazena i potražite ponudu s najboljim omjerom povoljne cijene bazena i njegove kakovosti.

Cjenik bazena: koliko ćete morati platiti za vlastiti bazen?

Povoljni bazeniKljučne komponente na osnovi kojih se oblikuje cjenik bazena obično su dimenzije i način izrade bazena, odnosno materijal od kojeg je napravljen.
Važna osobina koja utječe na cjenik bazena odnosno materijal je i način filtriranja vode. Jedni od najskupljih su tako preljevni bazeni koji su karakteristični prije svega za javna kupališta, dok su dosta povoljniji bazeni namijenjeni domaćoj uporabi.
Za njihovo filtriranje obično se koristi uređaj za filtraciju, sastavljen od filtara koji su opremljeni posebnim šestosmjernim ventilima za bazen. Glavni zadatak spomenutih ventila za bazen je nadzor nad filtriranjem vode odnosno stvaranje zapore kad je to potrebno. Riječ je dakle o dosta jednostavnom, no jako potrebnome mehanizmu. Na području cjenovno dostupnih vrtnih bazena potrebno je ispostaviti montažne bazene, koji u određenim slučajevima ne trebaju ugradnju, odnosno ona može biti samo djelomična. Pri proučavanju cjenika bazena budite oprezni i je li uključena montaža.

Je li prekrivač za bazen zaista neophodan?

Pored svih već spomenutih stvari pri pregledavanju cjenika bazena morate voditi računa i o načinu i čestosti održavanja bazena. Neke od vrsta bazena naime zahtijevaju dosta više čišćenja od ostalih (sa tog stajališta preporučujemo izbor karbonsko-keramičkog bazena), no naizgled povoljan bazen kasnije može predstavljati dosta veliki trošak.

Zahtjevnost i čestost čišćenja možete dosta smanjiti i redovnom uporabom prikladnog prekrivača za bazen. Voda u bazenu će tako ostati čista duže vrijeme a ujedno ćete i uštedjeti kod troškova za grijanje, a uporaba bazena više neće biti ograničena na ljetne mjesece. Jedan od najviše svestranih funkcionalnih prekrivača za bazen je svakako bazenski krov koji je jedan od skupljih načina za prekrivanje bazena, no pomoću njega troškove održavanja možete smanjiti za pola.

Jednostavno do povoljnog bazena ...

U poduzeću EMA bazeni često pripremamo posebne akcije bazena koje vam omogućuju dostup do visoko kvalitetnog i ujedno povoljnog bazena. Akcije bazena možete pratiti i na našoj web stranici, često su uključeni i različiti prekrivači za bazene i druga oprema. Na vrlo jednostavan način možete poslati i neformalan upit na koji ćemo vam odgovoriti u najkraće moguće vrijeme.

EMA BAZENI d.o.o. | Cjenik bazena i opreme uključuje brojne ugodnosti