Unutarnji bazeni različitih oblika i dimenzija

Swim notranji bazeni

Unutarnji bazeni odličan su izbor ako želite uživati u vodi tijekom cijele godine, čak iako je vani hladno. U poduzeću Ema d.o.o nudimo vam bazene različitih tipova, oblika i dimenzija. Dostupni su vam i ovalni bazeni, pravokutni bazeni, Swim bazeni, zidani ili montažni bazeni, a možete se odlučiti i za takvog po narudžbi koji je sasvim prilagođen vašim željama. Objasnit ćemo vam kakve prednosti odnosno mane vam nude na primjer ovalni bazeni, kakva dodatna oprema vam je dostupna, kako si zajamčiti optimalni bazen za prostor koji imate, što donose vanjski i unutarnji bazeni, što su Swim bazeni i koji su najekonomičniji bazeni. Rekonstrukcija bazena je također dio naše ponude. Pomoću nje bi vaš stari bazen ponovno oživio.

Ovalni bazeni i njihove specifičnosti

Kako vanjski tako unutarnji bazeni mogu biti različitih oblika, a najčešće su ovalni ili pravokutni. Ako se odlučite za montažni bazen, taj može biti samostojeći ili za ugradnju, ovisno o vašim željama i obliku. Ovalni bazeni zahtijevaju dodatnu konstrukciju koja jamči potpunu potporu te moraju biti djelomično ili potpuno ugrađeni u dno. Ako su vam priči unutarnji bazeni i ne vanjski, jer bi se rekreirali i zabavljali također zimi ili u slabom vremenu, možemo vam izraditi sve potrebno za kupanje u zatvorenom prostoru. Za fizičku aktivnost posebno su primjereni takozvani Swim bazeni.

Swim bazeni omogućavaju kvalitetnu rekreaciju na malom prostoru

Želite se dobro naplivati, ali mislite da kod kuće nemate dovoljno prostora? Jesu li javni unutarnji bazeni za vas prepuni i ne možete u miru plivati? Onda su Swim bazeni Ema pravo rješenje za vas, jer vam omogućavaju kvalitetnu rekreaciju na relativno malom prostoru. Vanjski i unutarnji bazeni mogu imati takozvane protistruje naprave s kojima stvaraju vodeni tok koji je idealan za plivanje. Tako ćete si u privatnosti svog doma zajamčiti kvalitetnu fizčku aktivnost.