Pošaljite upit

Bazeni za ugradnju su vrlo jednostavni za montažu na vašem vrtu

Ovalni bazen je bazen za ugradnju koji je odlična opcija za one koji si ne predstavljaju kvalitetan život bez vode i plivanje i za one koji vole okrugle oblike. Pored takvog bazena za ugradnju možete uživati u bezbrižnom odmoru ili u zabavi s vašim prijateljima i poznanicima pored bazena. Vaš bazen i njegova okolica postat će područje slikovitog malog kupališta; vaš ovalni bazen nudit će užitke starima i mladima koji će se zabavljati u njemu i oko njega. Vaš bazen za ugradnju može biti i unutarnji bazen. Unutarnji bazen ima brojne prednosti među kojima je posebno upotreba u zimskim danima. U našoj trgovini bazena možete birati među svim vrstama bazena za plivanje, kao što su bazeni za ugradnju odnosno za montažu, ovalni bazeni i unutarnji. U našoj ponudi su također i masažni bazeni. Naravno, kod nas možete birati među najraznovrsnijom opremom za bazene, kao što su recimo pokrivači za bazene.

Bazeni za ugradnjuBazeni za ugradnju su najjednostavnija opcija za novi bazen

Bazeni za ugradnju odnosno montažu najjednostavnija su, a i također najpovoljnija opcija za razliku od zidanih bazena. Kod nas vam je dostupna raznovrsna ponuda svih vrsta bazena.

Ovalni bazen je privlačnog okruglog odnosno zaobljenog oblika.

Mnogo naručilaca bazena se zbog lijepog oblika odluči za ovalni bazen. Takvi bazeni se dobro uklapaju u različite okolice. Unatoč tome da smo naviknuti na pravokutni oblik i prave kutove, takav bazen je pravo osvježenje.

Unutarnji bazen omogućava vam kupanje tijekom cijele godine

Prednost unutarnjeg bazena je da se možete u njemu kupati i u hladnim mjesecima, dok u otvorenom to nije moguće. Osim toga je u takvim bazenima održavanje higijene mnogo lakše, jer nemamo problema sa smećem odnosno organskim otpadom kojeg nanosi vjetar, također ni ptice neće moći dostupati do njega. Osim toga možete i odabrati manji masažni bazen za dodatnu relaksaciju.

Više o bazenima za ugradnju >>