Pošaljite upit

Vrtni bazeni i oprema za vrtne bazene - načinite pravo rajsko kupalitšte na vašem vrtu

Da li i vi žudite za bazenom na domaćem vrtu? Cijena po zasluzi razvoja novih, povoljnijih tehnologija gradnje i montaže bazena, sve povoljnija. Vrtni bazeni su pri normalnim vremenskim uvjetima primjereni za uporabu od maja do septembra. Ako ugradimo izmjenjivače topline i pokrijemo bazen krovom, to vrijeme možemo i produžiti.
U poduzeću Ema d.o.o dobit ćete sve potrebno za bazen na domaćem vrtu. Cijena bazena u koju je uključena i osnovna oprema za vrtne bazene, sigurno će vas oduševiti. S našom pomoći, vaš vrt će postati pravi raj za kupanje. Od početka do kraja pomagat ćemo vam pri savjetovanju, nacrtima i ugradnji bazena. Nudimo vam vjerojatno najraznovrsniju ponudu vanjskih i unutarnjih bazena u Sloveniji. Osim osnovne opreme, dostupan vam je i širok izbor dodatne opreme za vrtne bazene, koje omogućavaju lakše održavanje bazena, rekreaciju, opuštanje i zabavu. Vrtni bazeni su prema zasluzi dodatne opreme i ljepšeg izgleda. Za temeljito, brzo i jednostavno čišćenje, pobrinut će se vodeni usisivač.

Oprema za vrtne bazen

Vrtni bazeni različitog tipa, dimenzija i oblika

Kakav tip bazena ili kakve dimenzije i oblik će imati bazen na domaćem vrtu (cijene i cjenici su vam dostupni u našem poduzeću) ovisno je o vašim željama, prostorskoj mogućnosti i namjeri.Što se tiče oblika vrtni bazeni su većinom okrugli, kvadratni i u obliku bubrega, ali u zadnje vrijeme se novim tehnologijama pojavljuje sve više bazena nepravilnih oblika. Način gradnje ovisi o želji - poliesterski, zidani, betonski, montažni. Vrtni bazeni mogu biti samostojeći ili ukopani, građeni s preljevnim rubom ili skimerom. U zadnje vrijeme se u svijetu i kod nas uvažavaju kupaći ribnjaci koji su kombinacija bazena i vodenog staklenika. U zemlji iskopanu rupu željenog oblika prevučemo posebnom PVC oblogom, dodatna oprema za vrtne bazene kao što su biljke, potočići, slap ili vodopad, pobrinut će se za prirodni izgled bazena.

Bazen na domaćem vrtu - povoljna cijena u poduzeću Ema d.o.o.

Vrtni bazeni vam omogućavaju da se povučete od svakidašnje buke i žurbe. U intimnom, rekreativnom kutku za opuštanje možete kadgod, sami ili u krugu svojih prijatelja, uživati u ispunjavanju energijom. Zato nemojte čekati i već danas se odlučite za bazen na domaćem vrtu. Cijena za bazen na domaćem vrtu je u našem poduzeću zaista povoljna. Po povoljnoj cijeni je i dodatna oprema za vrtne bazene. Posjetite nas.