Vanjski bazen nudi puno vodenih užitaka

Stvorite raj za kupanje u svom domu

Vanjski bazeni koji su pravilno održavani, privlače poglede svojim plavetnilom, prijatnom i čistom vodom koja prosto poziva na rashlađenje u vrućim ljetnjim danima. Vanjske bazene u grubom dijelimo na samostojeće i bazene za ugradnju (montažne ili zidane). Samostojeći vanjski bazeni omogućavaju jednostavno montiranje. Vanjski ugradni bazeni, pak iziskuju malo više vremena za montažu ali su zato znatno izdržljiviji.
Vanjskim bazenima možemo dodati raznoliku opremu, koja na izgled običan bazen, može promijeniti u pravo malo lječilište. U tu opremu spadaju zidne masaže, protustrujne naprave, osvjetljenje bazena, podni gejziri, slapovi, vodne kaskade i druge vodene atrakcije. Vaš sljedeći odmor ćete poželjeti provesti doma!

Osvjetljenje bazena

Vaš vanjski bazen bit će očaravajuć na pogled i primjeren i za noćno kupanje, ako u njega ugradite svjetla za osvjetlenje bazena. Bazen možete osvjetliti romantičnim bijelim svjetlima. Ako vam se dopada malo dinamičnije osvjetljenje onda izaberite LED svjetla u različitim bojama. Nudimo i takve koji mijenjaju boju. Osvjetljenje možete također staviti i u vodenu zavjesu i time postići izniman učinak raspršene svjetlosti.

Vanjsko osvetljenje bazena

Vanjski bazeni Ema

Pogledajte široku ponudu vanjskih bazena koju vam nudi poduzeće Ema d.o.o. Možete se odlučiti za zidani bazen za ugradnju, karbonsko-keramički, poliesterski, polipropilenski bazen ili betonski bazen za ugradnju. Naši savjetnici rado će vas upoznati sa prednostima posamičnih vrsta vanjskih bazena sa obzirom na vašu konkretnu situaciju. Kada birate bazen, morate uzeti u obzir više kriterija, kao što su na primjer podneblje, primjeren način gradnje, odgovarajuća uporaba materiala, okolica, sigurnost djece i životinja, udobnost koju želimo, zahtijevana skrb za bazen, tekući troškovi i visina investicije.

Pored vanjskih bazena, nudimo vam i svu potrebnu pripadajuću opremu. U tu opremu spadaju filteri za bazene, bazenske pumpe, pokrivači za bazene, različite vodene atrakcije, bazenske strojarnice, solarni tuševi, električni grijači za bazen i mnogi drugi korisni dodaci za vaš vanjski bazen.