Prestižni bazeni Ema

Dopunite bazen solarnim tuševima, gejzirima za bazene i drugim dodacima.

Prestižni bazeniPrestižni bazen predstavlja snove bilo kog od nas. Daju neponovljiv estetski pečat okolici kuće, a naravno, ujedno imaju i sasvim praktičnu vrijednost. Zašto bi ljeti sjedili u automobilima u dugim redovima koji vode prema moru ili toplicama, ako imate kod kuće prestižni bazen.

Dakle, što obični bazen promijeni u prestižni bazen? Na prvom mjestu treba spomenuti kvalitetu materijala koji svoju ljepotu održavaju mnoge godine bez obzira na vremenske uvjete (pri primjerenom održavanju). Osim toga, prestični bazeni moraju biti stručno i precizno montirani, naravno u slučaju da je riječ o bazenima za ugradnju. Također treba spomenuti da bazeni nude više nego samo prijatno toplu vodu za plivanje, jer im osim osnovne opreme (bazenska pumpa, filteri, grijači vode) dodamo i različite vodene in svjetlosne atrakcije koje su nam dobro poznate iz priznatih lječilišta.

Solarni tuš za prestižne bazene

Tuširanje prije kupanja u bazenu smanjuje unos bakterija, prljavštine, znoja i ostataka kozmetike u bazensku vodu. Poduzeće Ema d.o.o nudi vam odlične estetske solarne tuševe. Vodu za tuširanje ugrijat će sunce, a vi ćete znatno uštedjeti na energiji. Solarni tuš treba samo dotok vode i već ga možete koristiti. Montaža solarnog tuša je moguća i direktno pored bazena.

Gejziri - bazeni

Gejziri za bazene su vodene atrakcije kod kojih brbutaju mjehurići iz poda bazena. Zastanite za trenutak nad gejzirom u bazenu i osjetit ćete kako poživljavajuće djeluje na vaše tijelo. Riječ je o nježnoj masaži predijela stopala, snaga mjehurića također masira i noge i ostali dio tijela. Gejziri za bazene iz kojih neprestano nježno brbuta, stvaraju smirujuće zvukove a ujedno su i pravi praznik za oči posebno noću (u kombinaciji bazenskim osvjetljenjem).

Osim solarnih tuševa i gejzira u bazenu možete se odlučiti i za vodenu kaskadu ili izradu fontana u bazenu. Mogućnosti za različite atraktvine učinke su skoro pa neograničene zato prepustite se svojoj mašti i stvorite bazen svojih snova.