Pošaljite upit

Prestižni bazeni, pokrivači i vodeni usisivači za bazene

Prestižni bazeni od različitih materijala, oblika i izvedbi na uslugu su vam u poduzeću Ema bazeni gdje veliku važnost dajemo opuštanju i udobnosti. Bazeni mogu biti unutarnji ili vanjski, privatni ili javni te različitih dimenzija za različite namjene. Osim osnovne hidraulične opreme koja je nužna za djelovanje, nudimo vam i dodatnu opremu kao što su vodeni usisivači pokrivači za bazene.

Prestižni bazeni po vašoj mjeri i vašim željama

Jer ćete vi biti oni koji će koristiti bazen, na vama je odluka o njegovom izgledu i drugim karakteristikama, a mi ćemo vam pomoći s našim stručnim znanjem. Na uslugu su vam keramički prestižni bazeni te zidani ili poliesterski bazeni koji mogu biti i sa preljevom. Različite su i opcije pokrivača za bazene gdje možete birati među standardnim bazenskim krovovima, bazenskim roletama i drugim pokrivačima kao što su na primjer pomični krovovi za bazene i folija za bazene.

Prestižni bazeni, pokrivači i usisivačiPokrivači za bazene jamče toplotu i omogućavaju dužu uporabu

Bazenski krovovi nude brojne prednosti pri uporabi prestižnih bazena, jer omogućavaju produžene sezone kupanja za tri do četiri mjeseca i time plivanje pod krovom, na toplom u hladnijim mjesecima. Osim toga nude zaštitu od vjetra, prljavštine te brinu za minimalno hlađenje vode preko noći te štite djecu i domaće životinje da ne padnu u vodu. Prestižni bazeni bit će zaista prestižni uporabom bazenskih krovova ili drugog pokrivača za bazene, osim toga omogućavaju do 50% manje troškove bazena.

Vodeni usisivači za bazene omogućavaju jendostavno čišćenje

Za čišćenje dna bazena trebat ćete jedan od usisivača kojeg imamo u ponudi da bi bilo čišćenje jednostavno i brzo. Vodeni usisivači za bazene mogu biti u kompletu ručnog seta za održavanje gdje dobijete teleskopsku palicu, četku za usisavanje, plivajuća rebrasta cijev s vakuumskim nastavkom, mrežicu za čišćenje, termometar i analizator bazenske vode. Dostupni su vam i automatski vodeni usisivači za bazene ili odlučite za bazen koji se automatski čisti u kog su ugrađene posebne uvlačive mlaznice koji prema programu jedna po jedna istupaju i mlazom metu prljavštinu prema sakupljačkom sifonu.Prestižni bazeni s pravom opremom služit će vam dobro i dugo, a vi ćete provoditi dane opušteno kao nikad do sad.