Pošaljite upit

Bijela i crna košulja - ženski smisao sofisticirane jednostavnosti

Svaka suvremena žena uvjerena je da nema boljeg i praktičnijeg izbora odjeće od klasične crne i bijele košulje. Ženske košulje u bijeloj boji te crna košulja za žene savršen su odabir za svaku svečanost, poslovni događaj ili večernji izlazak. Na prvi pogled svaka je bijela košulja za žene ista, no to je daleko od istine: različiti krojevi, materijali, detalji, ukrasi, gumbi, forme, pa i funkcionalnost daju im u potpunosti drugačiji izgled i namjenu.


moderna crna košulja ženskaBijela košulja za žene savršen je modni detalj za svakodnevni, poslovni ili svečani styling i sinonim je moderne te elegantne košulje, a takva je i crna košulja. Ženske bijele košulje uvijek možete nositi na poslu u kombinaciji s MANA crnim hlačama i sakoom, a prilikom večernjeg izlaska otkopčajte par gumbi i izgledati ćete nonšalantno i elegantno.
Pored bijele košulje ženama je najbolji, najelegantniji i najjednostavniji izbor MANA crna košulja. Ženska crna košulja odiše finoćom i bezvremenom elegancijom. Jednostavnost i klasična elegancija neupitne su prednosti bijele košulje za žene i crne košulje. Ženske košulje MANA to uvijek iznova potvrđuju.


MANA crna i bijela košulja za žene

Bijela košulja za žene savršeno se kombinira s ostalom odjećom, ćine vas ženstvenom te daju potreban kontrast prevladavajućim tamnim tonovima vaše odjeće. Svaka suvremena i elegantna žena u svojoj garderobi ima barem jednu žensku bijelu i crnu košulju. Ženska crna i bijela košulja za neizostavan su dio asortimana svih prodajnih mjesta MANA.


Bijela košulja ženska MANAU našim prodavonicama te u MANA našim kupcima nudimo široku lepezu košulja: bijelu košulju za žene koju možete kombinirati s našim suknjama, karirane ženske košulje za kombinaciju s hlačama, crnu košulju za žene, idealnu za nošenje s majicama, ženske košulje kratkih rukava te moderne košulje za žene koje su savršene za kombiniranjes našim jaknama te kaputima u svim trendovskim bojama i to za sve prilike - poslovne, svakodnevne i svečane. Crna i bijela košulja za žene danas su neizostavan dio garderobe svake moderne žene koja traži elegantan, suvremen i praktičan izražaj kroz odijevanje, a MANA svim tim kombiniranim vrlinama dodaje i vrlo pristupačne cijene, razgranatu mrežu prodajnih mjesta.


MANA nudi prekrasan izbor modernih košulja za žene. Ženska odjeća MANA, pa tako i bijela te crna košulja za žene, izrađene su pažljivim odabirom materijala i kvalitetnom izradom te su zbog toga udobne, ugodne i prozračne, a svakako se istiću predivnim odabirom krojeva, dezena i formi.


MANA PRATI NOVE MODNE TREDNOVE. PRATITE JIH I VI!