Pošaljite upit

Jakne štite u svim godišnjim dobima

Jakne su vrlo svestrana odjeća, možemo ih nositi cijelu godinu i za sve prilike, jer postoje različiti stilovi i dizajni – od elegantnih ženskih jakni do sportskih, modernih, stilskih. U ormaru je dobro imati više jakni, kako bismo bili odlično odijeveni i zaštićeni u svako doba godine. Zimi nas topla jakna odlično štiti od hladnoće, snijega i vjetra, stoga je nepogrešiv suputnik kroz zimske dane. U proljeće je vrijeme vrlo promjenljivo i treba nam tanja jakna, primjerna za svaku vrijemensku nepriliku. I ljeti trebamo jakne, navečer je često hladno, osobito nakon kiše. Jesen donosi maglu, kišu, vjetar i kvalitetna jakna mora izdržati u svakom vrijemenu, isto kao sportska jakna, u kojoj smo aktivni u prirodi bez obzira na vremenske prilike. U Mani zbog velike praktičnosti jakni i njihove svestrane upotrebe u svako doba godine pripremimo novu kolekciju kvalitetnih jakni za cijelu obitelj uz ugodne cijene.    

odjeca Mana

Ženske jakne nepogrešive u svakodnevnom životu

Manina ponuda ženskih jakni je vrlo bogata i svestrana, pokrivamo cijeli raspon izbora različitih jakni. Jakne za svaki dan su praktične i udobne, pogodne za na posao, šetnju gradom ili u prirodi, jer dobro štite od hlada, vlage i vjetra. Kraće ženske jakne dopuštaju više slobode kretanja, a duže jakne su toplije i bolje griju gornji dio tijela. Da mogu žene odabrati jaknu po svojim željama, nudimo i jakne različitih boja, koje se mogu odično kombinirati drugom odjećom i dodacima. Popularne su bež ženske jakne, sive, crvene i tamnijih boja. Zimske elegantne jakne za posebne prilike i za na posao su vrlo lijepo dizajnirane, su malo duže i pojas još podudari stas. U njima se može svaka žena pojaviti i zasjati na bilo kojem događaju. Za svečane trenutke su prekrasne naše tanke elegantne ženske jakne, koje vrlo lijepo dopunjuju elegantne haljine i hlače. Jakne su zbog svestranosti nepogrešiv element odijevanja suvremene žene.  

         elegantna jaknajakna za žene

Jakne za curice i jakne za dječake za put u školu i opuštenu igru

Curice i dječaki se vole igrati vani i u zimskim mjesecima, stoga mora biti jakna, koju nose, vodootporna i topla. Kad se približava proljeće, dani mogu biti topliji i zimska jakna postaje za aktivne curice i dječake previše topla. U Mani imamo stoga u ponudi pored zimskih jakni i softšel jakne za curice i za dječake, koje su tanje od zimskih jakni, ali dovoljno tople, pored toga štite od vjetra i vlage. Jakne za curice moraju biti lijepih boja i zanimljivih dizajna, da ih rado nose. U našom izboru su stoga jakne s zanimljivim uzorcima i posebnog dizajna, što curice vole. Popularne su na primjer naša mekana bijela i crna jakna za curice s mačjim ušima i softšel jakne s cvjetnim uzorkom. Pobrinuli smo se, da su jakne za dječake istotako lijepe i zanimljive. Pored jednobojnih jakni imamo za dječake krasne jakne s uzorcima i s lijepim bojama u blokovima.

Sportske jakne idealne za sportske aktivnosti kroz cijelu godinu  

Za sportske aktivnosti u prirodi su idealne posebne sportske jakne, koje osiguravaju najviši komfort kod nošenja u svakom vrijemenu. Su vodootporne, štite od vjetra i omogućavaju odvod znoja, tako da ostanemo suhi i ako se znojimo. Skijaške jakne su tople, imaju kapuljaču i više džepova za osobne stvari i ski kartu, a mogu se nositi i kod drugih zimskih aktivnosti. Softšel jakne su tanje, a u kombinaciji s flis jaknom su pogodne i za zimske sportove, na primjer za skijaško trčanje i planinarenje. Mana je odlično opskrbljena vrlo kvalitetnim sportskim jaknama za sve članove obitelji.

sportske jakne za žene

0
 Advanced issue found