Pošaljite upit


Udobna i kvalitetna odjeća za bebe dječake i bebe djevojčice za sva godišnja doba

Odjeća za bebe iz naše dječje kolekcije izrađena je iz najboljih i pažljivo izabranih materijala. Sigurno se svi slažemo da je dječja koža nježna i osjetljiva zato moramo biti pri izboru odjeće jako pažljivi. Neke su bebe jako osjetljive i svi „neprirodni“ materijali mogu nauditi njihovoj koži. Baš zato u Mani puno pažnje posvećujemo materijalima iz kojih su izrađene majice za bebe te ostala odjeća za bebe dječake i odjeća za bebe djevojčice. Svake godine za vas pripremimo dvije glavne kolekcije: jesen-zima i proljeće-ljeto. Kako se ljeto već pozdravilo s nama, a zima je pred vratima, vrijeme je da našim najmlađima ponudimo sve što trebaju za zimu. Zimska odjeća za bebe već vas čeka na našim policama.


Pogodnosti u MANA trgovinama

Djecja jakna


Atraktivna odjeća za djecu svih uzrasta

Oduvijek su mame željele da njihove bebe budu lijepo obučene. Zašto bi bebe morale biti obučene u dosadne kombinezone i bodije ako ih možemo atraktivno obuči? U Mani smo za bebe dječake pripremili prekrasne majice koje dolaze u različitim bojama i dizajnima, a prilagođene su osjetljivoj dječjoj koži. To znači da će koža vašeg mališana slobodno disati i u našoj će se odjeći osjećati dobro i udobno. Koliko ste već puta vidjeli bebe koje plaču „bez razloga“? Možda je tome kriva i odjeća koju nosi. Možda mu je vruće u majici iz neprirodnih materijala. Zašto ne bi svome djetetu priuštili više za manje novca? U Mani vas očekuje cjelovita ponuda atraktivne dječje odjeće. Za bebe dječake tu su i moderne traperice, košulje, zimske bundice i debele jakete, kapice i rukavice i još mnogo toga. Osim odjeće veliku pažnju posvećujemo i donjem rublju. Donje rublje Mana izrađeno je iz prirodnog pamuka, stoga možete biti bez brige. Priuštite svome djetetu najbolje – izaberite kvalitetnu odjeću za bebe Mana.


Odjeća za djecu

Prekrasne suknjice za male princeze

Iako bebe još ne znaju govoriti, one ipak komuniciraju. I lako možete razumjeti kada im se neka stvar sviđa, a kada ne. Bebe djevojčice sigurno će biti oduševljene našom dječjom odnosno baby kolekcijom za bebe djevojčice. Tu su majice za bebe, hlače, tunike, haljinice i veste, prekrasne bunde za bebe i jakete, tajice, suknjice i baby kombinezoni. Izbor je bogat i raznolik. Sigurni smo da ćete među odjećom moći izabrati sve što vašoj maloj princezi treba da bi izgledala prekrasno i da bi se dobro osjećala u onome što nosi.


Baby kolekcija i moda za buduće mame

Odjeća za bebe odnosno baby kolekcija nije sve što možete nabaviti u Mani. Pri osnivanju kolekcije mislili smo i na buduće mame. Za njih smo pripremili prekrasne tunike i majice, atraktivne košulje i tajice, različite modele hlača i haljina. Sva je odjeća dostupna u različitim brojevima odnosno veličinama zato smo sigurni da ćete i buduće mame naći sve što trebate na jednom mjestu.


Zimska odjeća za cijelu obitelj

Ako još niste znali u trgovinama Mana nudimo vam modernu i trendovsku odjeću za cijelu obitelj. Ako je i vama tlaka obilaziti različite trgovine u potrazi za kvalitetnom odjećom za cijelu obitelj, onda je vrijeme da i vi zavirite u jednu od naših trgovina koje se nalaze gotovo u svakom gradu u Hrvatskoj. Naša je ponuda dostupna i na web stranici gdje možete naći i sve informacije o proizvodima te zalihi po pojedinačnim trgovinama. A onda se uputite do vama najbliže Mane gdje možete za malo novaca obući cijelu vašu obitelj. Odjeća za bebe djevojčice i dječake te dječja odjeća za djecu svih uzrasta, klasična i trendovska ženska odjeća te klasična i moderna odjeća za muškarce – naša je ponuda jako raznolika i sigurni smo da se na našim policama skriva sve što trebate.