Pošaljite upit

Odjeća za djecu  u svim bojama oduševit će vaše mališane izgledom

Odjeća za djecu mora biti kvalitetna i udobna, ali možda najviše od svega mora plijeniti pažnju svojim izgledom. Dok je moda za odrasle prilagođena ozbiljnijem raspoloženju i često prevladava jednobojna odjeća, dječji svijet je svijet šarenila, što se mora ogledati i u njihovoj odjeći. Odjeća mora biti živopisna, raznobojna i vesela, a upravo takvu dječju odjeću ima Mana. Dok je odjeća za djecu od 10 godina obogaćena raznim natpisima i zanimljivim detaljima, kod odjeće za malu djecu odlučili smo se držati jednostavnijih uzoraka. Svoj našoj dječjoj odjeći zajedničke su vesele i atraktivne boje, koje su posebno dizajnirane za dječji uzrast.

Imamo dječju odjeću svih brojeva i veličina za svaku sječju dob

Imate jednoipolgodišnjeg mališana kojeg treba pripremiti za nadolazeću zimu? Nema problema – imamo razne tople pletene puloveriće, hlačice i majice u ekstra malim veličinama za najmanji uzrast. Kod nas možete pronaći odjeću po brojevima za uzrast od jedne do tri godina, koja će odgovarati svakoj fazi djetetovog rasta. Za vaše desetgodišnjake smo pripremili majice, vunene kape i rukavice te tople zimske hlače, koje su atraktivne dizajnom, povoljne i jednostavne za održavanje. Također imamo zimske jakne za djecu u raznim bojama. Preporučamo, da kod odabira odjeće uvijek odaberete malo komotniju opciju, jer vas vaši najmlađi uvijek mogu iznenaditi rastom.

Zimske jakne za malu djecuOdjeća za malu djecu

Odaberite naše zimske jakne za djecu – funkcionalne, a atraktivne

Ukoliko želite jakne za zimu koje su atraktivne izgledom, funkcionalne, a istovremeno i povoljne, ne morate razmišljati gdje ćete ih pronaći. Materijali su posebno prilagođeni zimskim uvjetima, odnosno nepropusni su na vodu, što znači da se vaši klinci bez problema mogu prepustiti uživanju u zimskim radostima. Imaju lako odvojive kapuljače,  koje će ih štititi od neugodnog zimskog vjetra. Džepovi s patentom iznimno su praktični kada treba  nešto odložiti ili jednostavno dodatno zaštititi ruke od zimskog minusa. Naposlijetku, oštrim zimskim uvjtima prilagodili smo i rukave te ostale porube na jaknama – njihovi rubovi su zaštićeni od propadanja snijega kroz rukave pa nemate brige oko promočene odjeće nakon grudanja.

Odjeća za bebe >>>

Kakve su prosječne cijene naših ovogodišnjih dječjih zimskih jakni?

Naša odjeća uvijek prati potrebe potrošačkog džepa, na što smo posebno mislili kod odjeće za djecu, jer ona uvijek prestavlja stanovit trošak svakoj obitelji. Naše ovogodišnje  zimske jakne za djecu dostupne su po trajno niskim cijenama – ski jakna za dečke u više boja dostupna vam je već od 199,99 kuna, i predstavlja najbolji omjer dobiveno-uloženo. Ima lako otvorivi patent, kojeg je moguće zatvarati po cijeloj dužini jakne, tako da optimalno zadržava toplinu. Naš ružičasti kombinezon sa crnom podstavom za curice ima zaštitni pojas te lako podesive naramenice. Svakako ne propustite posebni detalj na dječjoj ski jakni – džep za ski kartu na samom rukavu. 

Osim zimskih jakni, nudimo i vrlo povoljne dječje majice i pulovere

Majice i puloveri također su nezaobilazan dio odjeće za djecu. Naši su puloveri udobni za nošenje, od prirodnih su materijala i dobro će grijati vaše mališane u vrtiću, školi ili kod kuće.  Naši materijali štite od hladnoće ali su i dovoljno propusni, tako da neće uzrokovati znojenje u zatvorenom prostoru. Imamo velik izbor pulovera za dječji uzrast od 7-14 godina svih potrebnih veličina. Također imamo i udobne dječje pidžame za spavanje u tipičnim plavim bojama za dečke i ružičastim za djevojčice.