Topla zimska odjeća lijepog dizajna za hladne dane

Zimska odjeća ima vrlo važnu funkciju – zimi održava našu tjelesnu temperaturu na zdravi razini, da se ne razbolimo. Stoga morajo biti posebno zimske jakne i kaputi izrađeni od kvalitetnih materijala, koji dovoljno efikasno štite tjelo od gubitka topline. A da se na poslu i istotaku u slobodnom vrijemenu osjećamo dobro i samopouzdano, mora biti naša zimska odjeća i lijepog izgleda. Svega ovoga smo u Mani svjesni stoga je naša kolekcija zimske odjeće vrlo kvalitetna pa i stilski dizajnirana. Ali uz to nismo zaboravili na modne dodace , koji zaokružavaju cjelovit izgled i još dodatno nas štite od mraza.

Zimske jakne su nenadmašne u praktičnosti

Zimske jakne su pobjednice što se tiče praktičnosti i funkcije zaštite od mraza. Za razliku od zimskih kaputa, koji imaju svoje dobre karakteristike, možemo ih nositi tako u slobodnom vrijemenu, za sportske djelatnosti kao za na posao pa čak i za posebne prilike, ovisi kako su dizajnirane i od izbora materijala. Na osnovu toga mogu biti sportskog izgleda ili elegantne. Tanje zimske jakne mogu se nositi zapravo kroz čitavu godinu, jer se i u toplijim mjesecima može na kratko ohladiti. Mana u svojoj kolekciji zaobuhvaća sve želje i potrebe po kvalitetnoj zimski odjeći za moderne žene, muškarce i djecu. Tako su neke naše zimske jakne za sport i slobodno vrijeme u živim bojama ili u kombinaciji više boja, jer se u slobodnom vrijemenu želimo osjećati opušteniji ali uz to boje utjeću na naše psihično blagostanje što je u sivoj hladnoći zime još kako važno. Sve naše sportske zimske jakne su iz vrlo kvalitetnih materijala pa pružaju ugodan osjećaj topline i štite od vlage, snijega i vjetra. Elegantnije jakne istotako krasi kvalitetan materijal i su umirjenih boja i lijepih dizajna. Ženske zimske jakne elegantnog izgleda u tamnim ili pastelnim bojama su pravi odabir i za posebne prigode kad moramo izgledati lijepi i uredni. Dodatan plus za sve zimske jakne je njihovo jednostavno održavanje, jer se većina može prati u perilici rublja.

Ženska zimska jakna

Zimski kaputi su klasika svake zime

Zimski kaputi se danas nose manje kao nekad ali imaju neke osobine zbog kojih su neizostavni dio zimske odjeće u našim ormarima. Kao prvo zaista vrlo lijepo izgledaju, su veoma elegantni i pogodni i za najsvečanije događaje. Kaputi su malo dulji i tako nas još bolje griju, a ako su pored toga iz kvalitetnih materijala, kojim se dodaje vuna, neće nam biti hladno. Naši zimski kaputi su ne samo kvalitetni nego i vrhunski izrađeni, sa lijepim detajlima, da ćete ih rado nositi. Sa njima ne možete pogrešiti. Posebno žene a i muškarci vole ih obući kad ih ćeka neki događaj, na kojem žele ostaviti dobar dojam. Općenito su zimski kaputi elegantniji od zimskih jakni, a u naši kolekciji su i zimski kaputi opuštenijih dizajna za one, koji ih vole nositi svakodnevno.       

Zimski kaputi

Modni dodaci su više nego samo dodaci    

Bez rukavic i šala nezamisljivo je iti van usred zime, ruke nam bi se smrznule i nahladili bi nam se vrat i pluća. Ti modni dodaci nas u osnovi griju, ali ako ih pažljivo biramo, još uljepšaju izgled naše zimske jakne ili zimskog kaputa. Dobro je nabaviti rukavice i šalove u raznim bojama i dezenima pa tako stvarati uvijek nove zanimljive kombinacije. Upravo stoga imamo u Mani širok izbor rukavica i šalova. Tako se može izabrati rukavice od sportskih pa do takvih za svaki dan i do vrlo elegantnih iz kože. Šalovi su u bojama, koje je lako kombinirati sa zimskom odjeću, tako da se mogu nositi s različitim zimskim jaknama i kaputima.    

Jakne i šalovi