Svečane ženske košulje MANA - jednostavnost elegancije

MANA ženske košulje - svečane, elegantne, poslovne i za svaki dan

Ženske košulje su dio odjeće kojeg možemo pronaći u svakoj ženskoj garderobi. Mogu biti elegantne ili posve svakodnevne, što znači da ih možete nositi za svaku priliku i događaj. Ženske košulje imaju gumbe, visoku kragnu, možemo ih vezati trakom ili pak nositi otkopčane. Naš asortiman ženskih košulja uključuje i lijepe i jednostavne košulje, svečane ženske košulje, poslovne košulje, pa i bluze za punije žene.

Ženske košulje na kopčanje gumbima postale su popularne početkom 70-tih godina 20-tog stoljeća i od tada su neizostavni dio ženske modne baštine. Žene su tada preuzele odjevni predmet koji zrači muževnošću i stvorile nešto novo, izuzetno ženstveno i karakterno. Poslovne i svečane ženske košulje danas personificiraju ženu i njenu ulogu u društvu.

Lijepo kreirana dnevna i svečana ženska košulja izgleda poslovno, ozbiljna je i privlačna te šalje poruku punu samopouzdanja, a tako djeluje i žena koja nosi našu MANA svečanu žensku košulju - jednostavno elegantno.
Kvalitetnim materijalima i promišljenom izradom ostvarili smo naš cilj, a to je da su sve naše košulje na dodir ugodne i udobne i zato ćete se u njima osjećati odlično.


Mana svecane zenske kosulje


»Tvoja košulja bijela« - za žene koje su jednostavno elegantne

Žene dobro znaju da nema boljeg i praktičnijeg izbora odjeće od klasične bijele ženske košulje s gumbima. Na prvi pogled sve su ženske bijele košulje slične, no to je daleko od istine: različiti krojevi, materijali, detalji, ukrasi, gumbi, forme, pa i funkcionalnost daju im u potpunosti drugačiji izgled i namjenu.

Ženska bijela košulja savršeno je polazište za vaš domaći styling, bio on svakodnevni, poslovni ili svečani. Danas uredno zakopčanu žensku bijelu košulju odjenite za posao i kombinirajte je s našim crnim hlačama i sakoom, a prilikom večernjeg izlaska otkopčajte par gumbi i izgledati ćete nonšalantno i elegantno.

Bijele ženske košulje uvijek su u simbiozi s ostalom odjećom, ćine vas ženstvenom a ujedno ozbiljnom, jer daju potreban kontrast prevladavajućim tamnim tonovima. Jednostavne su ali i svečane. Ženske košulje sinonim su za čisto i jednostavno, ujedno i sofisticirano i minimalističko.

Mana zenska bijela kosulja


Potrudili smo se da vam ponudimo lijep asortiman ženskih bijelih košulja koje možete kombinirati s našim hlačama, majicama, vestama, tajicama, suknjama, jaknama i kaputima u svim trendovskim bojama, za sve prilike - poslovne, svakodnevne i svečane. Ženske košulje su danas neizostavan dio garderobe svake moderne žene koja traži modni, suvremeni, praktični izražaj kroz odijevanje, a MANA svim tim kombiniranim vrlinama dodaje i vrlo pristupačne cijene, razgranatu mrežu prodajnih mjesta i vrlo popularan webshop.

VIŠE O BIJELIH KOŠULJA