Ženske kratke majice atraktivnih dezena osvježiti će vašu garderobu

Ženske kratke majice svakako su neizostavan odjevni predmet svakog ženskog ormara. Kratke majice možete nositi uz praktički bilo što - na traperice, u kombinaciji s laganom ljetnom haljinom ili, ovisno o kroju, ispod kakvog ležernijeg ženskog sakoa. Ženske kratke majice nudimo u raznim bojama, od pastelno zelenih do žarko crvenih, a također možete birati između onih s uzorkom ili bez njega, čime smo pokrili različite modne ukuse kao i primjene. U asortimanu imamo i sportsku liniju kratkih majica, koje su bez rukava odnosno samo s naramenicama, a također će se naći nešto i za ljubiteljice vatika.

Obavezno moramo napomenuti kako su sve naše ženske kratke majice izrađene od prozračnih materijala, sa visokim postotkom pamuka, što omogućuje koži disanje, ali isto tako i skraćuje postupak održavanja. Najbolje kratke majice u našoj ponudi imaju 100% pamuka u svom sastavu, a većina ih ima 70 % pamučni sastav uz dodatak poliestera te eventualno elastana. Skupljanje materijala u strojnom pranju je minimalno, do samo 1% po dužini i širini. Ukoliko tražite žensku kratku majicu koja će pratiti liniju tijela, a da se u njoj ne osjećate zatvoreno, odlučite se za neku od naših pamučnih kratkih majica, koje su mekane na dodir i udobne za nošenje.

SVEČANE BLUZE I TUNIKE

Naše kratke majice predstavljaju odličan omjer cijene i kvalitete

Premda nam je kvaliteta materijala izuzetno važna, također razmišljamo i o tome, da naše proizvode ponudimo po pristupačnim cijenama. Kupovina naše odjeće neće vam ostaviti gorak okus u ustima zbog prenapuhanih iznosa. Ženske majice u ovome, naravno, nisu izuzetak. Iako se trudimo pratiti svjetske trendove i stvarati odjeću privlačnog izgleda, svi artikli ove vrste pripadaju cijenovnom razredu do najviše 100 kuna po pojedinačnom komadu. Kratke majice u prodaji našeg webshopa također možete naći vrlo povoljno, po cijeni već od 49,90 kuna. Ipak, kako biste pronašli ono što vam najbolje odgovara, potražite kratke majice na akcijama na našim prodajnim mjestima, čime ćete dodatno uštedjeti, a možda i pronaći prostora za usputnu kupovinu nekog simpatičnog modnog detalja.

Svečane ženske košulje: https://www.vsisi.com.hr/mana/svecane-zenske-kosulje

kratke majiceženske kratke majice