Prodaja ženskih, muških i dječjih kupaćih kostima po povoljnim cijenama

Ženski kupaći kostim - zašto je tako teško naći prikladan ženski kupaći kostim? Ako i vi imate problema s odabirom pravog i prikladnog kupaćeg kostima, onda je Mana mjesto koje zaista morate posjetiti. Dvodijelni kupaći kostimi, kupaći kostim visokog struka- u naš prodajni asortiman uključili smo kostime za sve ukuse i oblike tijela. Osim ženskih kupaćih kostima u našoj ćete ponudi naći i kupaći kostim za djecu i muškarce. No, prodaja kupaćih kostima nije sve! U Mani za vas svake godine pripremimo dvije kolekcije, jesen zima i proljeće ljeto. Kako smo već duboko zakoračili u ljeto i vjerojatno se spremate za odmor treba vam i ostala ljetna odjeća. U Mani možete naći kvalitetnu, udobnu i atraktivnu ljetnu odjeću za cijelu obitelj. I ne zaboravite na kupaći kostim i ručnik za na plažu.


Kupaći kostim za cijelo družino


PROVJERITE PONUDO ŽENSKE ODIJELE


Ponuda ženskih kupaćih kostima

Za mnoge je žene kupovina kupaćeg kostima prava noćna mora. Jedan je od razloga taj da je na tržištu zaista velik izbor kupaćih kostima pa je nekada teško izabrati pravi model. Neki su modeli dovoljno dobri da sakriju naše slabosti, dok drugi modeli više otkrivaju nego pokrivaju. Svaka žena želi u kupaćem kostimu izgledati lijepo i sakriti svoje slabosti i, naravno, istaknuti atribute. Prije kupovine dobro je razmisliti kakav kostim zapravo želite. Dvodijelni kupaći kostimi najčešći su izbor mnogih žena, pogotovo onih koje se vole sunčati i ljeti pokazati preplanulu put na svome stomaku. Dvodijelni kupaći kostimi prikladniji su za kupanje u moru i sunčanje na plažama ili bazenima tijekom ljeta, a to zato jer više otkrivaju i kod sunčanja naša će koža biti ravnomjerno osunčana. Zanimljivi dizajni tako kupaćih kostima, različite boje i veličine - u Mani možete naći odgovarajući ženski kupaći kostim za sebe.

Modeli dvodijelnih kupaćih kostima

Moda se svake godine mijenja pa je tako i ove godine. Ako su još lani bili moderni jednobojni kupaći kostimi, ove godine dolaze na rad mornarski uzorci, tamno plava mornarska boja s mornarskim detaljima, pastelne svijetle boje, cvjetni uzorci itd. i to ne samo kod odjeće, nego i kod kostima. Osim toga nekada su gornji i donji dio kostima morali biti jednaki, ove godine nećete pogriješiti ako izaberete različite boje gornjeg i donjeg dijela dvodijelnog kupaćeg kostima. Donji dio morate izabrati s obzirom na vašu figuru odnosno vaš stas. Popularni su brazilski modeli koji pokazuju više kože na ženskoj stražnjici, za najhrabrije tu si i tangice.

Gornji dio ženskog kupaćeg kostima

Gornji dio dvodijelnog kupaćeg kostima može biti bikini model koji se veže ili zakači. A ovog su ljeta popularni i gornji dijelovi bez naramenica. Ako želite istaknuti svoje grudi izaberite model s push up gornjim dijelom, a ako imate veće grudi izaberite ženski kupaći kostim s dodatnom potporom za grudi.

Gornji dio kupačih kostima za ženeKupaći kostim za žene


Prodaja kupaćih kostima za žene, djecu i muškarce

Ženski kupaći kostim visokog struka ili niskog struka, dvodijelni, brazilke ili bikinke - koji kupaći kostim ćete vi izabrati ovog ljeta? A za vaše dijete? U Mani bavimo se i prodajom kupaćih kostima za djecu i muškarce. Kupaći kostim za djecu mora biti udoban i atraktivan. Za djevojčice pripremili smo ponudu kupaćih kostima u različitim modelima , bojama i dizajnima. Za dječake također možete izabrati obične kupaće gaćice ili hlače za kupanje. Zašto bi kupaći kostim za djecu bio dosadan? Izaberite atraktivne kupaće kostime za vašu djecu u kojima će se osjećati odlično. U našoj ponudi svatko će naći nešto za sebe.