Pošaljite upit


Kratke majice za žene i muškarce

Dolazi nam ljeto, pa tako i temperature za kratke majice. Akcijom u MANA nudimo vam široki odabir kratkih majici. Kratke majice MANA neophodan su i kvalitetan modni detalj u vašem ormaru a MANA nudi raznovrsne ženske i muške kratke majice po akcijskim cijenama. Kvalitetnim odabirom materijala i vrhunskom izradom MANA svojim kupcima nudi na dodir ugodne i udobne ženske i muške kratke majice. Prodaja artikala MANA vrši se u našim brojnim prodavaonicama te isto tako na suvremeniji način putem interneta u MANA gdje možete naći naše kratke majice u akciji. Naše kratke majice su praktične, ugodne i jednostavne za održavanje, a zbog lijepog designa možete ih nositi i s ostalim odjevnim detaljima MANA, kao što su farmerice ili hlače. Naše ženske kratke majice elegantne su, moderne i zbog toga savršene za posao i izlaske. MANA izrađuje i prodaje kratke majice poznate po svojoj udobnosti, predivnih boja i dezena s lijepim krojevima.


UKOLIKO TRAŽITE ŽENSKE KOŠULJE


MANA muške kratke majice s kragnom

Trgovine MANA nude vam odličan izbor muške mode, a za vruće ljetne dane tu su i razne muške kratke majice s okruglim izrezom, s natpisima, jednobojne kratke majice i majice s crtama te muške kratke majice s kragnom. MANA savršeno je mjesto za odabir kvalitetne muške kratke majice po akcijskim cijenama. Muške moderne kratke majice dobro pristaju uz traperice, ali i uz hlače. S trapericama se posebno dobro kombiniraju kratke majice s crtama, a uz klasične hlače i sako uvijek svježe izgleda kratka majica s kragnom . Pored kratkih majici s crtama u ponudi su i jednobojne majice koje imaju polo kragnu. Klasičnu bijelu kratku majicu uvijek je dobro imati u ormaru jer će vam uvijek dobro doći. Muške kratke majice s natpisom imaju okrugli izrez. Sve muške kratke majice izrađene su 100% pamučne i u ponudi su u veličinama od S do XXL.


MANA moderne muške kratke majice u akciji u MANA

MANA je najkraći put do vaše nove kratke majice. Otvorite vaš laptop, uključite PC, upišite www.mana.hr i u trenu oka naći ćete se na stranici s prodajom kratkih majici po akcijskim cijenama!

kratke majice akcijakratke majice