Pošaljite upit

Odjeća za djecu svih uzrasta – sve što trebate na jednom mjestu                                      

Odjeća za djecu je dio robnog asortimana kojem posvećujemo mnogo pažnje. Po zimi smo imali bogatu ponudu odjeće za malu djecu, koja uključuje puloveriće, benkice, hlače i slično, a sada smo pripremili dječju kolekciju, koja odgovara potrebama sada već aktualne ljetne sezone. Prije svega spomenimo dječje majice svih veličina i oblika, vrlo često i s veselim motivima iz animiranih filmova. Pored toga tu su i kupaći kostimi za dečke i curice, a za djecu od 10 godina imamo i modne komplete od majici i kratkih hlača po izuzetno povoljnim cijenama.

Naša odjeća savršeno odgovara potrebama svakog dječjeg uzrasta

Premda ćete pronaći pregršt majici i za curice i za dečke, naša ponuda za ljetno razdoblje je puno bogatija. Tu su tunike i kombinezoni za curice, košulje za dečke, no ne samo to – također nudimo i odličnu obuću za djecu. U našem katalogu potražite sjajne balerinke za djevojčice, a također preporučamo i nabavu šarenih ljetnih natikača za dečke i curice. Kao i svake sezone, imamo i kvalitetno donje rublje za dječji uzrast. Za nešto stariju djecu imamo bluze i haljine za djevojke i sportski look za dečke, a za najmlađi uzrast imamo čak i pregršt zabavnih igrački.

Odjeća za djecu

Kupaći kostim za djecu

Imamo sjajne kupaće kostime za dečke i djevojčice u svim veličinama

Osim klasičnih majici i hlača za šetnju po toplom vremenu, značajan dio naše ljetne odjeće za djecu odnosi se na kupaće kostime. Za dečke imamo standardne šuškave hlače od poliamida s dodatkom elastina za bolju rastezljivost – rubni gornji dio je pojačan lastikom, kako kupaći ne bi sklizao. Možete birati između plave, crne i sive boje, a imamo uzorke s nautičkim motivima.  Za djevojčice imamo dvodijelne kupaće kostime, koji imaju rastezljive naramenice iz jednog komada za što praktičniju upotrebu – nije potrebno nikakvo vezanje, gornji dio je dovoljno jednostavno navući. Dostupne su vam veličine za uzrast od 9 do 14 za djevojčice te od 3 do 13 godina za dječake.

Odaberite adekvatan broj odjeće za dijete brzo i jednostavno

Ne mučite muku sa zbunjujućim oznakama veličine kod odjeće za djecu. Naime, kod nekih proizvođača brojevi se određuju prema univerzalno utvrđenoj visini za određenu dječju dob. Tako će, primjerice, veličina 120 označavati djetetovu visinu. Ovaj način označavanja nije jedini, i ovisno o porijeklu robe veličine se mogu definirati oznakama, koje mogu biti gotovo nerazumljive. Kako vas ne bi zbunjivali pri kupovini za označavanje brojeva dječje odjeće u prodaji odlučili smo odabrati dob kao pokazatelj, stoga je naša odjeća za djecu dostupna u veličinama od 1 do 14.

Kupaci kostim za djecu

Odjeca za malu djecu

Naša ljetna odjeća za djecu je spoj visoke kvalitete i niske cijene

Kupovina dječje odjeće, koja se brzo preraste, a često i brže istroši, može predstavljati znatan financijski izdatak. Zato pokušavamo ponuditi maksimalno kvalitetnu odjeću za djecu, ali istovremeno i cjenovno pristupačnu. Materijali koje koristimo su provjerenog porijekla, a ponajviše kod pamučne odjeće, gdje upotrebljavani pamuk mora zadovoljiti najviše standarde. Što se tiče cijena, najveći dio naše ponude za dječji uzrast cijenom ne prelazi iznos od sto kuna po pojedinačnom komadu robe. To se posebno odnosi na odjeću za malu djecu, koju kod nas možete nabaviti najpovoljnije.