Pošaljite upit

Mana je poznati međunarodni lanac trgovina odjećom za cijelu obitelj

Mana je međunarodna tvrtka koja se na Hrvatskom tržištu od 2004. godine bavi trgovinom odjećom na malo. Manin najpoznatiji slogan – odjeća za cijelu obitelj, najbolje opisuje ponudu ove etablirane firme. Kroz ponudu kvalitetne odjeće za sve dobi i uzraste, Mana je poznato ime u svijetu trgovine tekstilnim asortimanom. Osim kvalitete, Manina ponuda je poznata po suvremenom dizajnu i pristupačnim cijenama.

Manina želja je da moderna, privlačna odjeća iz široke ponude nađe mjesto u ormaru svih članova obitelji bez opterećenja za budžet kućanstva. Kako bi ponudu odjeće održavala svježom i suvremenom, Mana sezonski mijenja asortiman ovisno o tome je li vrijeme za kolekciju jesen- zima ili proljeće – ljeto.

Ciljevi ponude u svakoj Maninoj kolekciji su zadovoljiti različite ukuse svih članova obitelji, pružiti mogućnost za jednostavno kombiniranje pojedinih odjevnih komada, ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete dostupan svim obiteljima te ostati u trendu s aktualnim modnim novitetima. Mana ima sto deset specijaliziranih prodavaonica odjeće diljem Hrvatske.

Osim fizičkih poslovnica, Mana svoju široku ponudu odjeće nudi putem webshopa. Za najvjernije kupce Mana omogućava besplatno učlanjenje u Mana klub pogodnosti gdje se za iznos mjesečnih kupovina mogu ostvariti popusti do 30%

Ponuda odjeće

Manina misija je kvalitetnu i modernu odjeću učiniti dostupnom cijeloj obitelji

Prodajni program Mana uključuje suvremene artikle za žene, muškarce, bebe, djecu, tinejdžere i buduće majke. Mana kolekciju nadopunjuju modni dodaci, donje rublje, pidžame i sportska odjeća.

Kroz svoju ponudu Mana usklađuje viziju koju ima za sve članove obitelji kako bi zajedno odavali dojam usklađenosti, a pri tom ne umanjuje individualnu potrebu za izražavanjem. Time ostvaruje jednu od svojih osnovnih vrijednosti, a to je ispunjavanje očekivanja kupaca.

Kako bi se trudila da kupcu pruži što ugodnije iskustvo kupnje, Mana ulaže u poduzetni duh, inovativnost i učinkovitost tvrtke i djelatnika. Profesionalnim pristupom kupcu odražava se i pozitivan pristup prema djelatnicima gdje je cilj Mane da kroz razvoj ljudskih potencijala omogući podršku i prijenos znanja radnicima i vanjskim suradnicima.

Pri tome su ključan faktor komunikacija i ispunjavajući međuljudski odnosi što je vidljivo iz Maninog odnosa prema kupcu. Više od 780 djelatnika angažirano je kako bi ostvarili Maninu viziju i ciljeve, a to su prekrivanje cijelog područja Hrvatske svojom maloprodajnom mrežom, rast neto prihoda, širenje prodaje na inozemna tržišta, povećanje tržišnog ugleda i prepoznatljivosti među kupcima, kreiranje kvalitetnog prodajnog programa, povećanje prepoznatljivosti branda Mana, modernizacija prodajne opreme i stvaranje prijateljskog okruženja za kupnju.
Naš cilj je kupcima olakšati put do cjenovno dostupne odjeće za različite životne stilove.

Prikaži više ... Prikaži manje ...

Foto & video

Ponude

Pokaži sve >
Nova kolekcija odjeće Novo!
Nova kolekcija odjeće

U novoj kolekciji s točkicama možete pronaći žensku odjeću za različite prigode! Više >

Pokaži sve >
Ženske jakne po najpovoljnijim cijenama
Ženske jakne po najpovoljnijim cijenama

Ženske jakne mogu se nositi u raznim prilikama, kao i tokom različitih godišnjih doba pa... Više >

Online kupovina odjeće
Online kupovina odjeće

Iako je trend da se kupnja odjeće vrši online, u Mani ne dijelimo isto mišljenje. Moderna... Više >

Kvalitetna ljetna odjeća
Kvalitetna ljetna odjeća

Ne postoji puno trgovina gdje možete na jednom mjestu naći ponudu odjeće za cijelu obitelj.... Više >

Pokaži sve >
Odjeća
Odjeća

Kad se promjeni godišnje doba, se trgovine s odjećom pripremajo za nove kolekcije odjeće,... Više >

Odjeća za trudnice
Odjeća za trudnice

U trudnoći se u životu trudnice sve brzo mjenja, a to ne znači, da se mora trudnica odreći... Više >

Elegantna odjeća za svaku priliku
Elegantna odjeća za svaku priliku

Kad dobijemo novi posao ili smo pozvani na neku posebnu prigodu, odjeća, koju imamo u ormaru... Više >

Skijaška odjeća
Skijaška odjeća

Skijanje je vrlo lijep i koristan sport i donosi zabavu u hladne zimske dane – ali samo... Više >

Kakvi su trendovi za ovo ljeto?
Kakvi su trendovi za ovo ljeto?

Ljeto je vrijeme kad konačno možemo sa sebe skinuti tople zimske komade robe i osloboditi... Više >

Pošaljite upit