Kupaći kostimi za trudnice izvrsna su potpora svim promjenama na tijelu trudnice

Kupaći kostimi za trudnice neizostavni su za sve one žene koje žele u potpunosti uživati u ljetu uz more, bazene ili čak na vlastitom vrtu, a pritom izložiti što više kože zraku i pomalo suncu, što je bitno za doprinos vitamina D. Tako će trudnice imati opušteno i prijatno ljeto i pazit će na svoje zdravlje. Dvodijelni kupaći kostimi za trudnice posebnog su dizajna tako da dopuštaju svu slobodu kod kretanja, a trudnica se u svakom trenutku u njima osjeća udobno i sigurno i izgleda sijajno.

kupaći kostimi za trudnice

Jednodijelni kupaći kostimi za trudnice vrlo su omiljeni i zbog odlične potpore na mjestima gdje je najpotrebnija te su posebno dizajnirani za vrlo brze promjene oblika tijela s kojima se suočava svaka žena koja oćekuje dijete. Ponuda kupaćih kostima za trudnice vrlo je bogata stoga nema razloga da i u ovakvom stanju žena ne pronađe nešto što najbolje odgovara njezinom osobnom stilu – od elegantnog do vrlo sportskog, ženstvenog sa dodatnim volanima i vezicama ili vrlo modernog.

Osim različitih stilova, krojeva i boja žena mora odlučiti hoče li ji više odgovarati jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostimi. Kod Mane su na raspolaganju kupaći kostimi modernog, klasičnog i sportskog dizajna koji zadovoljavaju sve zahtjeve i želje suvremene žene.

PONUDA KUPAĆIH KOSTIMA ZA TRUDNICE


Kupaći kostimi za trudnice – koju veličinu odabrati?

trudnićki kupaći kostimBudući da se tijelo trudnice dosta mijenja, nije uvijek lako pronaći odgovarajuću veličinu za gornji i donji dio bikinija. Gornji dijelovi koje ima trudnica u ormaru iz prošlih godina, najvjerovatnije neće biti više dovoljno veliki. Stoga pri kupnji treba imati na umu da će joj trebati veće košarice za jedan ili dva broja, kako se traka ispod grudi ne bi stezala i gornji dio u idućim mjesecima bio prave veličine. Uz to će grudima trebati dodatna podrška.

Donje dijelove bikinja najlakše je prilagoditi tako da imaju sa strane naramenice s kojima trudnica može prilagoditi njihovu veličinu. Osim dvodijelnih, jako su popularni jednodijelni kupaći kostimi za trudnice koje trudnice često kupuju. Ali i kod njih treba paziti na odabir prave veličine. Ako je trudnica pronašla lijep kupaći kostim, neka odabere barem broj veći kako bi bila sigurna da će joj pristajati i sljedećih mjeseci.


Dvodijelni kupaći kostimi za trudnice vrlo su fleksibilni

Njihova prednost je što se gornji i donji dio mogu međusobno kombinirati, pa trudnica uvijek može osmisliti nove zanimljive kombinacije. Donji dio bikinija visokog struka najbolji je izbor za nošenje u ranoj trudnoći, pogotovo ako žena ne želi sa svima podijeliti radosnu vijest. Ovaj donji dio pruža potporu i prikriva povečani trbuščić. Ako ima žena veliku dječju kvržicu onda će biti donji dio bikinija s niskim strukom njezin favorit ljeta, a uz to niski izrez omogućuje nošenje u svim fazama trudnoće. Donji dio s vezicama sa strane je stvarno odličan i praktičan.

dvodijelni-kupaci-kostimi-za-trudnice

Gornji dio bikinija obavezno mora imati naramenice za potrebnu potporu i smanjenje opterećenja na leđima. Tankini je savršen top za trudnice i dostupan je u mnogo stilova. Dug je i seže do bokova te tako potpuno pokriva trbuh, što je važno za one trudnice koje ne žele izlagati trbuh suncu.

Dvodijelni kupaći kostimi za trudnice vrlo su praktični jer ih trudnica može brzo i jednostavno skinuti i obući te kombinirati s drugim gornjim ili donjim dijelom. Pri tom treba naglasiti da imaju boje značajan utjecaj na izgled tijela. Dječja će kvrga izgledati manja u kupaćem kostimu za trudnice s donjim i gornjim dijelom iste boje, dok će u setu kontrastnih boja biti više istaknuta.


Jednodijelni kupaći kostimi za trudnice vječni su klasik

Među trudnicama su iznimno cijenjeni. Štite i podupiru trudnički trbuh te ga, zahvaljujući posebnom dizajnu i elastičnoj tkanini, ne zatežu. Modeli s unaprijed oblikovanim i integriranim grudnjakom popularni su jer pružaju izvrsnu potporu koja je neophodna i je posebno korisna u zadnjim fazama trudnoće.

Naramenice trebaju biti vrlo široke i udobne kako se ne bi urezivale u kožu. Ovako izvrsna potpora omogućuje trudnici opušteno kupanje u moru ili jezeru jer se osjeća sigurno i dobro odjevena. Jednodijelni kupaći kostimi za trudnice s takvom potporom vizualno su jako lijepi. Ova podrška nije vidljiva izvana i potpuno se stapa s kupaćim kostimom.

jednodijelni kupaći kostimi za trudnice

Kupaći kostimi za trudnice dolaze u različitim stilovima

Žene uvijek žele biti odjevene po svom ukusu i u svom omiljenom stilu. Kupaći kostimi za trudnice nisu iznimka. Srećom, ponuda je vrlo raznolika. Trudnički kupaći kostimi s trkaćim leđima izgledaju vrlo sportski, jednobojni ili oni s prugama i volanima elegantniji su, za romantičniji izgled prikladne su mašne i pastelni tonovi.

Dvodijelne kupaće kostime za trudnice i jednodijelne kupaće kostime za trudnice najlakše je i najudobnije kupiti u web shopu. Žene ih mogu u udobnosti vlastitog doma isprobati i vratiti ako im se ne sviđaju ili ako nisu odgovarajuće veličine. Mana ima odličan web shop s izvrsnom ponudom i vrlo povoljnim cijenama, tako da svaka žena ima priliku kupiti više proizvoda koji joj se sviđaju.