Pošaljite upit

Odjeća za trudnice je moderna i podupire zdravu trudnoću

Odjeća za trudnice značajno oblikuje svakodnevni život trudne žene. Žene se u trudnoći još uvijek uključuju u razne djelatnosti te su poslovno aktivne, pa žele uvijek izgledati dotjerano, ali istovremeno se u trudničkoj odjeći i dobro osjećati.
Zbog brzih tjelesnih promjena trebaju uvijek prilagođavati trudničku odjeću trenutnom stanju. Najpraktičnija je odjeća za trudnice, koja »raste« s trudnicom i prati je od početka trudnoće do poroda. Takve su posebne majice za trudnice, te hlače i haljine. U hladnijem dijelu godine trudnica treba posebno toplu zimsku odjeću koja će je štititi od vanjskih utjecaja i pothlađivanja. Uz funkcionalnost odjeće za trudnice, buduće mame žele da je ona i u trendu s modnim smjernicama. Takva moderna odjeća za trudnice može se odabrati u trgovinama MANA, koje se nalaze u svim većim gradovima u Hrvatskoj.

Ženska majica za trudniceModerna odjeća za trudnice

Kako odabrati idealnu odjeću za trudnice

Trudnoća je posebno stanje i prekrasno iskustvo, ali istovremeno izazov za svaku ženu. Za vrijeme trudnoće sve mora biti podređeno ženinom zdravlju.
Bitnu ulogu pri tome ima odjeća za trudnice, jer nudi udobnost, štiti od vremenskih utjecaja i time čuva njeno zdravlje, ali i osigurava osjećaj da je u tom važnom dijelu svog života vrlo privlačna i lijepa.
Trudnička odjeća mora biti oblikovana promišljeno, a na prvom mjestu je udobnost. Također, pri izradi se trebaju koristiti pažljivo odabrani materijali – najbolje prirodni, poput pamuka.

Majice za trudnice su praktične i moderne

Trudnice vrlo vole praktičnu, udobnu, lijepu, prirodnu i modernu odjeću. Baš takve su majice za trudnice. U trgovinama MANA se nudi bogat bogat asortiman vrlo lijepih i zanimljivih majica za trudnice u svim bojama i dezenima. Majice za trudnice su na prednjoj strani duže i šire tako da pokrivaju trbuh i u zadnjim fazama trudnoće, jer taj kroj je trudnicama vrlo udoban i praktičan.
Mana brine o zdravlju i udobnosti trudnica te stoga nudi majice izrađene od prirodnih materijala – pamuka i viskoze. Žene mogu birati između majica za trudnice u veselim bojama i zabavnim natpisima te majicama elegantnijeg izgleda za poslovne ili svečane prigode.
Trudnice koje znaju spol djeteta mogu odabrati plavu majicu s natpisom It's a boy ili ružičastu s natpisom It's a girl. Crvena majica za trudnice nosi natpis Made with love, a siva majica Baby loading. Takvu modernu odjeću za trudnice žene zaista vole nositi. Pored spomenutih modela, u ponudi su i majice za trudnice bez natpisa s dugim i 3/4 rukavima u različitim bojama – od crvene, ružičaste, plave, sive do crne pa i majica sa zanimljivim uzorkom. Idealne su za odlazak na posao i mogu se nositi u svim sezonama – u toplijem dijelu godine samostalno, a zimi kao dio zimske odjeće za trudnice, ako se kombiniraju s vestama ili jaknama.

Moderne majice za trudniceUdobne hlače za trudnice

Trudnice vole biti u trendu i u trudnoći

Danas suvremena žena može lako naći modernu odjeću za trudnice, jer trudnička odjeća uz svu udobnost slijedi i modne trendove. Lako je stvarati modne kombinacije hlača i tunika i majica, ili u zimskim mjesecima dodati pulovere i veste. Racionalnim odabirom moguće je s nekoliko komada trudničke odjeće pokriti sve osnovne kombinacije.
Jeans hlače i tajice su vrlo popularne i Mana ih za trudnice nudi u plavoj i crnoj boji. Njihov široki elastični pojas istovremeno grije i podupire trudnički trbuh.
Mana slijedi modne trendove i kod odjeće za trudnice, te im omogućava stilsku dotjeranost u svakom trenutku – na poslu, kao i u slobodnim trenucima.

Zimska odjeća za trudnice mora nuditi aktivnu zaštitu

Zimi treba trudnica vrlo pažljivo birati i kombinirati zimsku odjeću zbog očuvanja zdravlja. Uvijek se traži ugodna toplina, bez obzira na vremenske nepogode – snijeg, kišu ili vjetar. Idealno je kad je takva zimska odjeća sastavljena od više slojeva, jer takav način odijevanja osigurava bolji izolaciju i prilagodbu pri ulaskom u grijani prostor. Praktični vanjski sloj zimske odjeće za trudnice može biti kvalitetna zimska jakna koja je vodootporna i štiti od vjetra.
Ljubazno osoblje u trgovinama MANA uvijek će rado dočekati svaku trudnicu i ponuditi joj kvalitetnu odjeću. Naravno, uz super cijene!