Ljetna odjeća za sve ukuse


Ljetna odjeća Mana može se pohvaliti ne samo svojim dovršenim dizajnom, već i kvalitetom. Ljetnu odjeću kao i ostalu odjeću odlikuju kvalitetna, suvremeno oblikovanje i pristupačne cijene. U svim našim trgovinama nudimo vam gotovo isti asortiman, a redovitim isporukama tijekom gotovo cijele godine trudimo se našim kupcima ponuditi uvijek nove artikle.

Mana odjeća

Jedan od naših glavnih ciljeva je kupcima ponuditi modnu i udobnu odjeću za različite životne stilove. Za vas svake godine pripremimo dvije glavne sezonske kolekcije: jesen - zima i proljeće - ljeto. U ljetnoj kolekciji možete naći različitu odjeću za različite stilove: ljetne bluze, ljetne kratke hlače, dnevne haljine, elegantne haljine, bijele ljetne hlače i još mnogo toga.

Naše kolekcije ljetne odjeće nastaju na podlozi usvajanja modnih smjernica i stručnog odabira materijala kako bismo vam mogli ponuditi samo najbolje komade odjeće u kojima ćete se osjećati udobno.

Ljetna odjeća za cijelu obitelj

Mana je univerzalna trgovina. U njoj, naime, možete obući cijelu obitelj. Naše su kolekcije oblikovane za sve ukuse odnosno životne stilove. Glavninu ženske kolekcije predstavlja odjeća za sportski i elegantni tip žene. U našem ćete prodajnom programu naći i odjeću za žene punijeg stasa (do veličine 50) te odjeću za buduće mame. Muška je kolekcija namijenjena muškarcima koji žele izgledati elegantno i klasično, a osjećati se udobno. Dječja kolekcija podijeljena je na dva dijela: modna odjeća za djecu od 2 do 8 godina te kolekcija za tinejdžere. Nismo zaboravili ni na naše najmlađe, stoga smo u prodajni asortiman uvrstili u modu za bebe - baby kolekcija nudi vam atraktivne i simpatične modele za djecu od rođenja do dvije godine. Ljetna odjeća za žene, muškarce i djecu izrađena je iz kvalitetnih materijala, zato ćete se u njoj osjećati fantastično, a tako ćete i izgledati.

Ženska odjeća

Ženska svečana odjeća

Muška odjeća

Muška odjeća

Dječja odjeća

Dječja odjeća

Odjeća za bebe

Odjeća za ženske i muške bebe

Ljetne bluze i košulje za žene koje znaju što žele!

Ženska se odjeća Mana dijeli na odjeću za posebne prilike i odjeću za slobodno vrijeme. Materijali iz kojih su izrađene bluze i košulje pažljivo su odabrani zato je sva ljetna odjeća, pa tako i ljetne bluze, prijatna na dodir i udobna. Ljetne su bluze obavezan dio garderobe svake žene. Možete je obući za na posao ili za večernju šetnju. Ženske košulje predstavljaju tipičnu žensku odjeću, koju nalazimo u svakom ženskom ormaru. Njihov izgled može biti elegantan ili sasvim svakodnevni, što nam omogućava da košulju nosimo za različite prilike. Osim ljetnih bluza i košulja koje su vam dostupne u različitim bojama, modelima, veličinama i dizajnima u ljetnoj ćete kolekciji ljetne odjeće naći i majice kratkih rukava, tunike, kratke hlače itd.

Ljetna odjeća za žene

Bijele ljetne hlače za žene

Elegantne i ljetne dnevne haljine

Haljine su odličan izbor za sve one žene koje se u odjeći žele osjećati udobno i lijepo. U našoj ćete ljetnoj kolekciji naći atraktivne i udobne ljetne dnevne haljine, a u prodajnom asortimanu možete naći i elegantne haljine za posebne prilike. Birajte među različitim modelima i bojama haljina i izaberite svoju. Sve su haljine izrađene iz kvalitetnih materijala, zato ćete je moći nositi ne samo ovu sezonu nego mnogo duže.

Ponuda ljetnih kratkih hlača

Ljeti trebamo laku i udobnu odjeću i takva je odjeća Mana. U ponudi ljetne odjeće naći ćete i različite ljetne kratke hlače koje su vam dostupne u različitim bojama, veličinama i modelima. Nigdje ne možete naći kvalitetne bijele ljetne hlače? Provjerite našu ponudu u Mani gdje vam možemo savjetovati pri kupnji hlača i ostale ljetne odjeće.

Modni trendi za ljeto

Haljina za žene

Ženske kratke hlače