Duge svečane haljine i ostala ženska moda za posebne prilike


Duge svečane haljine izrađene su iz različitih materijala, dostupne su u različitim krojevima i dizajnima. Ženske duge svečane haljine uvijek su udobne, mekane i nježne na dodir zato jer su izrađene iz pažljivo izabranih materijala. Ovisno o tome za koju priliku vam je haljina potrebna izaberite prikladnu haljinu. Ženska moda za svečane prilike jako je raznolika. Osim duge svečane haljine kod nas možete kupiti i svečanu kratku haljinu ili haljinu do koljena. A ako niste ljubiteljica dugih ili kratkih ženskih haljina možete izabrati i elegantnu žensku suknju koju možete kombinirati sa svečanom košuljom ili bluzom. Osim odjeće za elegantnije prilike kod nas ćete naći i kvalitetnu odjeću za svakodnevne obaveze. Ovog su ljeta jako popularne ženske tunike koje možete odlično kombinirati s tajicama ili ženskim dugim ili kratkim hlačama.


Ženske svečane košulje i bluze

U svakom ženskom ormaru mora biti mjesto za bar jednu svečanu bluzu. Ženske svečane košulje možete kombinirati s elegantnom suknjom ili elegantnim dugim hlačama i ostalim modnim dodacima koje vam nudimo u Mani. Ženske svečane košulje moraju biti udobne i lijepe. Ženske obožavaju košulje iz više razloga. Jako su udobne i prozračne, a u njima svaka žena izgleda fantastično. Ako idete na neku svečanu zabavu ili na večeru ženska je svečana košulja odličan izbor za tu priliku. Ženske košulje mogu imati dugmad ili koji drugi sistem zakopčavanja, mogu biti dugih rukava, a za vruće ljetne dane možete izabrati i takve s kratkim rukavima. Ženske košulje također mogu biti izrađene tako da se nose otkopčane ili da je možete svezati trakom. Kao i košulje, kvalitetne su i naše ženske bluze. Svečane prilike ili svakodnevne obaveze, ženske su košulje i bluze uvijek moderne zato s njima ne možete pogriješiti.

Duge svečane haljineŽenske tunike


Duge i kratke ženske svečane haljine

Ženske svečane haljine Mana jako su elegantne i udobne neovisno o tome za koji se model odlučite. Neke žene se bolje osjećaju u kratkim suknjama ili haljinama, dok su za druge duge svečane haljine jedini izbor. Mana je sinonim za elegantne i atraktivne svečane haljine i ostalu svečanu odjeću. Novost u našem programu predstavljaju i prekrasne svečane haljine za trudnice. Pri izradi haljina za trudnice smo prilagodili boje i uzorke, precizno odredili mjere i dužine. To je svakako odlična vijest za sve trudnice koje i u svom stanju žele i mogu prekrasno izgledati. Osim svečanih haljina za trudnice u prodajni smo program uvrstili i svečane haljine za žene punijeg stasa.


Moda za svaki dan

Osim ženske mode za svečane prilike u Mani ćete naći i odjeću za svakodnevno nošenje. Ženska odjeća obuhvaća slijedeće kategorije: majice, košulje, tunike i bluze, veste i pulovere, modne dodatke, hlače i tajice, haljine i suknje, jakne i kapute, sportsku odjeću, pidžame i donje rublje, kupaće kostime i odjeću za buduće mame. Naš je izbor odjeće raznolik i širok zato smo sigurni da ćete među ponudom zasigurno naći nešto za sebe. Moda za svečane prilike i moda za svaki dan - svaka ženska treba takvu odjeću. Za posebne i svečane prilike birajte među svečanim haljinama, suknjama, košuljama i bluzama, a za svaki dan izaberite ono u čemu se najbolje osjećate. Ove su godine jako popularne ženske tunike. Možete ih kombinirati s tajicama ili hlačama, a ako izaberete duži model može vam poslužiti i kao suknja.


Ljetne ženske haljine za posebne prilike

Osim dugih svečanih haljina koje su prikladnije za hladnije dane za vas smo pripremili i atraktivne ženske kratke svečane haljine koje su izrađene iz kvalitetnih i zračnih materijala u kojima ćete se osjećati odlično, a tako ćete i izgledati. U ponudi su i ljetne ženske haljine za plažu ili večernju šetnju gradom.

U PONUDI SU I LJETNE BLUZE