Pošaljite upit


Elegantna odjeća za žene koje znaju što žele

Elegantna odjeća važan je dio svakog ženskog garderobnog ormara. Klasična ženska odijela ili bluze, prekrasne elegantne košulje ili elegantne majice, elegantne haljine za svadbu ili koju drugu svečanu priliku - izbor je u Mani raznolik i bogat. Naš prodajni asortiman mijenja se dva put godišnje kad za vas pripremimo kolekciju jesen zima i proljeće ljeto. Međutim, elegantna odjeća je uvijek dio našeg prodajnog asortimana. Znamo da različite žene imaju različite ukuse pa smo stoga mislili na sve. Naša je elegantna odjeća dostupna u različitim modelima i dizajnima, pa smo sigurni da će svaka žena kod nas naći nešto za sebe.


Elegantne haljine za svadbu ili koju drugu svečanu priliku

svecana bluzaOsim što nam ljeto donosi visoke temperature i ležerno uživanje na odmoru ili na moru, ljeto je i vrijeme kad se puno zaljubljenih odlučuje za svadbu. Pozvani ste na svadbu i nemate što obuči. Vjerujemo da vam je to poznato. Uvijek kad zavirimo u svoj ormar čini nam se da nemamo prikladnu odjeću za neku posebnu priliku. Zato je možda vrijeme da razmislite o kupnji elegantne haljine za svadbu ili koju drugu svečanu priliku. U našem ćete prodajnom programu naći prekrasne svečane haljine koje mogu biti duge ili kratke. Ako ste hrabriji i želite pokazati malo više gole kože, izaberite elegantnu kratku svečanu haljinu bez rukava. A ako više volite duže haljine, onda izaberite dugu svečanu haljinu. Elegantne haljine izrađene su iz kvalitetnih materijala koje omogućavaju vašoj koži da diše. Baš zato ćete se u njima osjećati odlično, a tako ćete i izgledati. Osim svečanih haljina naša kolekcija obuhvaća i svečane suknje koje možete kombinirati s svečanim košuljama i bluzama ili majicom.


ELEGANTNA ODJEćA


Elegantne bluze možete kombinirati sa suknjom ili hlačama

Tipična ženska odjeća su i elegantne bluze koje možete obući za posao ili svakodnevne obaveze, pa čak i za svečanije prilike. Košulje i bluze su jako udobne za nošenje pa su zato jako popularne među ženama. To je idealan komad robe koji možete kombinirati ne samo uz hlače, već i uz suknje ili čak jeans. Zanima vas zašto žene obožavaju košulje? Jedan je od razloga da su jako udobne i jednostavne za nošenje. Ako su izrađene iz kvalitetnih materijala ne morate se bojati da se prekomjerno uznojite. Mnoge žene radije nego haljinu obuku košulju ili bluzu te hlače. Čak i za svečane prilike. Baš smo zato i za njih pripremili prekrasnu kolekciju u kojoj ćete naći bluze i elegantne košulje koje možete kombinirati sa svečanim hlačama. A ako vam bluze i košulje ne odgovaraju ili vam se ne sviđaju, tu su i svečane majice.

elegantna odjeća


Klasična i manje klasična elegantna odjeća za sve ukuse

Dok neke žene vole klasiku, druge su više za ekstravaganciju. U Mani smo mislili na sve. Elegantna odjeća zato obuhvaća različite klasične i manje klasične komade robe za sve ukuse. Ovog je ljeta jako moderna i čipka pa možete u našoj ponudi naći i prekrasne haljine sa čipkom ili svečane bluze od čipke. Čipka je prekrasan detalj i sigurni smo da će privući mnogo pogleda. Obucite elegantne hlače i košulju na posao ili na romantičnu večeru. Sigurni smo da ćete se u našoj odjeći osjećati odlično.


Odjeća za svakodnevno nošenje

Elegantna odjeća samo je dio našeg prodajnog asortimana u kojem možete naći i ostalu žensku odjeću. Ljetna moda donosi puno novosti, a jedno je sigurno. Mana kolekcija uvijek je u koraku sa svjetskim trendovima. Zato ćete kod nas naći i popularne i ovog ljeta najtraženije ljetne haljine u cvjetnim uzorcima ili s mornarskim detaljima. Za vas smo pripremili i posebnu ponudu kupaćih kostima, muške ljetne mode i ljetne odjeće za djecu.