Pošaljite upit

Najvažniji dio zimske odjeće je kvalitetna zimska jakna

Zimska odjeća ima osnovnu funkciju da nas grije i štiti od hlada, a to ne znači da uz to nije moderna, u trendovskim bojama i lijepog dizajna. Takvu možemo naći u bogatoj ponudi zimske odjeće u Mani. Bez obzira na trenutačnu modu su neki komadi zimske odjeće uvijek moderni zbog svoje velike praktičnosti i svestranosti – to su zimske jakne. Zimske jakne vole tako žene kao muškarci i djeca, jer ih mogu nositi na posao, kod sportskih aktivnosti i djeca u vrtić ili prilikom igranja. Posebno zimske jakne za žene su svake godine jedinstvene - u različitim dizajnima, dužinama i bojama. Manine zimske jakne i kaputi slijede modne trendove ali posebno zimski kaputi uz to očuvaju osnovnu klasičnu liniju i su elegantni. Ovogodišnja Manina ponuda zimske odjeće je zanimljiva i obuhvaća široki raspon želja i okusa.

Zimska jaknaZimska jakna

Kupnja zimske jakne je uvijek dobra odluka

A svi članovi porodice će se za svoj put u školu ili na posao, za šetnje ili sportske djelatnosti zaogrnuti u toplu i lijepu zimsku jaknu, koja štiti od hlada, vjetra i snijega ili kiše. Zimska jakna je izdržljiva, možemo je nositi više godina i uvijek dobro izgleda. Za muškarce su u ponudi crne i plave zimske jakne s kapuljačom ili bez sportskog izgleda pa i elegantne zimske jakne za na posao ili poslovne sastance. Zimske jakne za dječace imaju puno praktičnih džepova i su u bojama, koje se može lako kombinirati ostalom zimskom odjećom. Lijepe ružičaste i plave nianse zimskih jakni za djevojčice će se sjajno uklopiti u Maninu ponudu zimske odjeće za njih. Zimske jakne i kaputi za djevojčice su također tako lijepog dizajna da ih neće željeti skinuti kad ih počnu nositi. Zimske jakne za žene su jedan od vrhunaca ponude Manine zimske odjeće. Svaka žena će moći naći zimsku jaknu, koja ispunjava njezina oćekivanja i podudara njezin osobni stil. Kraće zimske jakne za žene su sportskog izgleda i sjajno nadopunjuju ostalu zimsku odjeću opuštenijega izgleda, kao što su jeans hlače a lijepe su i u kombinaciji s elegantnim hlačama ili haljinama. Dulje zimske jakne za žene djeluju elegantnije, u njima će svaka žena izgledati nenadmašivo u svakoj prilici. Posebno lijepa je dulja zimska jakna u bež boji i mladenačkog stila i također crvena ženska jakna lijepog kroja pa uvijek moderne crne jakne. Ističe se također jakna u crno-sivom umjetničkom uzorku. Odluka kod kupnje će biti teška a ni s kojom žena neće pogriješiti.

Zimske jakne su vrlo popularna zimska odjeća i zbog njihovog jednostavnog održavanja. Možemo ih prati sami doma u perilici za rublje na niskoj temperaturi na programu za osjetljivo rublje. To je vrlo praktično posebno kod mališana, koji se brzo zaprljaju, ali nakon pranja zimska jakna opet izgleda čista kao kad je bila nova.

Kada govorimo o zimskoj odjeći prva misao je topla pletena roba

Zimsku garderobu sastavlja topla zimska odjeća, u koju se zaogrnemo u hladu, a to je pored standardne zimske jakne obavezna pletena roba, toplije hlače, jakne i veste, košulje, majice, tunike i za žene haljine i suknje. U Mani i ove godine među zimskom odjećom ima vrlo modernih pletenina, koje su u trendu. Moderni su cvjetni uzorci, crte i žive boje i ovaj modni trend slijede Manini ženski puloveri i veste u lijepim bojama i uzorcima, dok je muška zimska odjeća standardnih oblika i boja, kakvu večina muškaraca i voli. Zimska odjeća za djevojčice i dječake je vrlo funkcionalna i lijepa, posebno djevojčice vole Manin odabir tajica u ružičastim niansama i lijepim uzorcima a posebno tajice sa suknjom, u kojih će izgledati kao male balerine. U ponudi će naći isto lijepe i tople majice i tunike pa pulovere i veste, koje će kombinirati s tajicama. I dječaci će biti ove zime u Maninoj zimskoj odjeći lijepo i toplo odjeveni u vestama s modnim natpisima i u hlačama odgovarajuće boje.

Pletena robaPletena roba

Zimski kaputi su vječna klasika

Zimske jakne i kaputi su odlična odbrana od niskih temperatura ali zimske jakne su svestranije. Zimski kaputi su obično dulji, klasičnog dizajna, elegantnog izgleda i kao takvi prikladni za sve svečane prigode, poslovne sastance i druge posebne prilike. Ako imamo u ormaru zimski kaput crne ili pastelne boje, ćemo uvijek imati na dohvat ruke elegantnu odjeću s kojom nećemo nikad pogriješiti. Mana stoga u svoje kolekcije zimske odjeće uvijek ukljućuje zimske kapute za žene. Manin ženski zimski kaput je klasične crne boje ravnog dizajna i sa pojasom koji podudara žensku liniju. Zimske jakne i zimski kaputi pa i ostala zimska odjeća je dostupna u Maninim trgovinama širom Hrvatske. Kao uvijek Mana svoje kupce razveseljuje kvalitetnom odjećom po dostupnim cijenama.