Zimska jakna je svojom svestranošću osvojila žene i muškarce

Zimska jakna je alfa i omega zimske odjeće za muškarce i za žene. Praktičnost i karakteristike zimske jakne su nenadmašive i stoga je svaku sezonu moderna. Zimska jakna je uz to vrlo svestrana i se pojavlja u svim kolekcijama – tako u kolekcijama odjeće za na posao i slobodno vrijeme kao i u kolekcijama zimske sportske odjeće. U Mani u tom predzimskom vrijemenu uključujemo u ponudu bogat odabir lijepih zimskih jakni za žene i za muškarce. Uvijek je posebno dobrodošla kupnja visoko kvalitetne odjeće po niskim cijenama i ovih dana Manin slogan i vizija da nudimo kvalitetnu modnu odjeću za cijelu obitelj po pristupačnim cijenama još kako važi: u posebnoj međusezonskoj ponudi je odabrana zimska odjeća za muškarce i za žene snižena do 50 posto. Uz to su neki modeli vrlo zanimljivih i lijepih zimskih jakni za žene i za muškarce u akciji i su također sniženi za oko 50 posto. To su sjajni razlozi za posjet najbližeg Maninog salona.

zimska jakna

Zimska odjeća za muškarce je udobna, prijatna i prirodna       

Muškarci vole biti lijepo i modno obućeni a na prvom mjestu je udobnost. Sve te zahtjeve ispunjuje kolekcija Manine zimske odjeće za muškarce, koja ukljućuje sve što suvremeni muškarac treba da je uređen na poslu i u slobodnom vrijemenu. Pored obaveznih jakni za zimu u ponudi su sportske, klasične i jeans muške hlače, od kojih je troje modela sniženih i s tim posebno povoljnih. Trenirke su obavezan dio zimske sportske odjeće, Manine su mekane i tople, prijatne za nošenje, jer su iz pamuka – i opet su neke snižene. Košulje i majice su tople i kompaktne. U hladnijem vrijemenu se preko košulja nose topli puloveri i veste, u kolekciji zimske odjeće za muškarce su puloveri sportski elegantni i prikladni za sve prilike. Jakne za zimu i prijelazne jakne su vrlo praktične i moraju muškarcima uvijek biti na dohvat ruke. Zimska jakna sportskog izgleda je prikladna za svaki dan za na posao ili za sportske djelatnosti, a elegantnija zimska jakna namjenjena je za posebne prigode. Praktične zimske jakne za muškarce su lijepe i moderne, sa džepovima i neke sa kapuljačom za hladne zimske dane. Udobna crna zimska jakna, kao narućena za različite zimske aktivnosti pa i za na posao, snižena je čak za 47 posto.

zimska odjeca za muskarce

Zimske jakne za žene u bogatoj paleti boja       

Na jesen i u zimi tražimo tople, umirene pa katkad i jake boje odjeće da razbijemo sivinu i hlad. Tako se paleta boja Maninih zimskih jakni rasteže od crne do sive, sive s uzorkom, smeđe, plave do lijepo crvene i bež. Topla i podstavljena zimska jakna je omiljena zimska odjeća i kod žena. Mana ima u ponudi moderne i lijepo dizajnirane pa i trendovske jakne za zimu, kakve žene vole imati u svojoj garderobi za različite prilike. Kad se ujutro trebaju brzo odjenuti za na posao, nikad neće pogriješiti s bilo kojom Maninom zimskom jaknom za žene – kraće djeluju više sportski i podudaraju stas, dulje su elegantnije i toplije. U našim elegantnijim zimskim jaknama za žene mogu žene s pravim dodacima sjajno izgledati na poslovnim sastancima ili osobnim posebnim prigodama. A zimske jakne za žene su vrlo svestrane i praktične i prikladne istotako za prijatan susret s prijateljicama ili šetnju u prirodi, sportske pa i kao zimska sportska odjeća. Njihovo održavanje je jednostavno, što je dodatna prednost, jer se ih prosto može oprati u perilici za rublje. Vrlo lijepa zimska jakna za žene plave boje s kapuljačom sportskog dizajna je u akciji i snižena za 51 posto. Idealna za k trapericama ili sportskim hlačama za svaki dan – prosto nepogrešiva za ugodne zimske dane.