Dječja odjeća s kojom ćete opremiti i razveseliti vaše najmlađe


Dječja odjeća mora pružati mnogo više od odjeće koja je predviđena za „velike“. Dok je kod odjeće za žene i muškarce na prvom mjestu najčešće izgled i usklađenost odjevnih predmeta s određenom prilikom, u kojoj ih nosimo, odjeća za malu djecu mora, uz dobar izgled, zadovoljiti puno više parametara.  To je prije svega najveća moguća udobnost materijala, koja treba otkloniti mogućnost da je djetetu nošenje odjeće neugodno i nepoželjno.

Također treba paziti i na jednostavnost nošenja, jer kod dječjih odjevnih predmeta nipošto ne bismo trebali birati onu odjeću, koju je komplicirano za obući i gdje je potrebno više vremena za oblačenje. Naposljetku, potrebno je paziti i da djetetu nije prehladno ili prevruće, s obzirom da su mališani daleko osjetljiviji na temperaturne promjene. U Mani smo mislili na sve ove aspekte kvalitete dječje odjeće, koja je udobna, po zimi topla, po ljeti prozračna, a svojim izgledom plijeni pažnju i malih i velikih.

Dječja odječa

Imamo najbolju dječju odjeću u svim veličinama i za sve uzraste

Svjesni smo kako je ponekad teško pronaći adekvatnu veličinu pri odabiru odjeće. Na ovaj problem često nailazimo i kod odabira odjeće za odrasle. Dok je kod djece najmlađeg uzrasta situacija nešto povoljnija, jer komotno mogu nositi i veći konfekcijski broj, veća djeca trebaju odjeću koja će pristajati njihovom uzrastu, ali će je ujedno relativno brzo prerasti.

Kako bismo izbjegli nestašicu kod pojedinih veličina odjeće, za svaku sezonu pripremamo odabir dječje odjeće u svim mogućim veličinama. Imamo odjeću za uzrast od svega 1,5 pa do 14 godina, a odjevni predmeti su prilagođeni potrebama uzrasta kao i namjeni, u kojoj ih nosimo.


Priuštite vašim mališanima moderne dječje majice po super cijenama

S obzirom na nadolazeće proljetno i ljetno razdoblje odlučili smo se pripremiti ponudom novih dječjih majica. Sve naše majice iz dječjeg asortimana su pamučnog sastava i vrlo su udobne za nošenje. Njihovi ovratnici su mekani i lako se prevlače preko glave, no dovoljno su čvrsto sašiveni kako bi im trajnost bila što duža.

Među osnovnim bojama prevladavaju bijela i plava i kod dječaka i kod djevojčica, a pojedine majice su dostupne i u crvenoj i žutoj  boji. Naše nove dječje majice su ukrašene zanimljivim i šarenim printovima – kod djevojčica smo se držali klasičnih girly uzoraka, dok su za odjeću dječaka predviđeni pretežito sportski motivi. Sve majice dostupne su vam po odličnim cijenama, koje će vam omogućiti da osjetno uštedite u odabiru dječje odjeće.


Naša odjeća za djevojčice ističe se lijepim dezenima i krojevima

Pored dječjih majica, za djevojčice smo pripremili i druge odjevne predmete, koji donose pravo osvježenje u proljetnu garderobu malih princeza. Od odjeće za djevojčice kod nas ćete pronaći dopadljive haljinice i bluze na kopčanje od prozračnog pamuka, a od hlača možete odabrati plave i crne hlače s uzorcima, s visokim udjelom pamuka u sastavu te razigrane kombinezon-hlače od traper materijala. Za nešto veće djevojčice imamo traperice u raznim veličinama i jakne na kopčanje s trendi natpisima, a također nudimo i majice za curice dugih rukava u pastelno crvenim i plavim tonovima.

Odjeca za malu djecu

Dječja odjeća iz Mane idealna je kombinacija cijene i kvalitete

Mana je uvijek orijentirana na potrebe svojih kupaca u svakom segmentu, pa tako i financijskom. Kako bi vaša kupovina nove dječje odjeće mogla biti ugodno i zabavno iskustvo, pripremili smo dječji asortiman po najkonkurentnijim cijenama. Iskoristite priliku i nabavite odjeću za djecu i mlade za cijelu sezonu – od dječjih majici pa sve do kupaćih kostima za curice i dečke. Ne propustite ni posebnu ponudu baby odjeće, koja uključuje majice, hlače i bodyje za najmlađe. Većina naših odjevnih predmeta za djecu nalazi se u cjenovnom rangu do sto kuna, stoga posjetite naša prodajna mjesta što prije, jer ćete kod nas proći najpovoljnije.


Majice za curice