Muška odjeća mora biti kvalitetna i stilski dizajnirana

Danas žele biti muškarci isto kao žene stilski odjeveni, stoga muška odjeća prati modne trendove i u tome nije daleko iza ženske odjeće. Postoje različiti stili muške odjeće – od klasičnog poslovnog stila do opuštenog, neformalnog i sportskog. Osnovni komadi muške odjeće, kao što su muške hlače, majice, košulje i jakne, su tako izrađeni u različitim stilovima i svako može odabrati odjeću po svom ukusu i potrebama. Mana je svoju ponudu u potpunosti prilagodila zahtjevama modernog muškarca i u svojoj kolekciji nudi tako klasičnu kao odjeću po najnovijim modnim zapovjedima. U Mani nisu zaboravili ni na one muškarce s nekoliko kilograma više i pored klasične veličine muške odjeće nude prilagođene modele.

Muška odjeća

Muške hlače za sve prilike

Muške hlaće za sve prilikeMuškarac može u Maninoj ponudi muških hlača naći za sebe sve, što mu treba. Ako se treba elegantno obući, tu su elegantne hlače u tamno plavoj boji - i s odabranom košuljom i sakojem stvaraju komplet, primjeran za na posao i za posebne prigode. Manine klasične muške hlače su iznimno udobne, izrađene su iz čistog pamuka, što muškarci vole i će ih rado nositi za sve prilike – za na posao i u slobodnom vrijemenu. Bez traperica u modernom vremenu ne ide, one su univerzalne za sve prilike. Muškarci vole nositi i udobne sportske hlače, koje obuće ne samo za sportske aktivnosti nego i za šetnju po gradu.

Sportska odjeća >>

Muška košulja ili majica?

Muška košulja ili majicaMuška košulja je osnova muške garderobe. Klasične elegantne košulje su obavezne za poslovne ili druge prilike, najviše se nose s elegantnim hlačama, a može i s trapericama za svaki dan za na posao. Za slobodnu vrijeme su najbolje modne košulje opuštenijeg dizajna i s uzorki. Za na posao su zadnje vrijeme sve popularnije elegantne polo majice umjesto košulja. A za slobodno vrijeme su nenadmašive sportske muške majice, jer su vrlo praktične i udobne. Muškarci će se oduševiti Maninom modnom odabirom hlača, košulja i majica po ugodnim cijenama.