Pošaljite upit

Ženske haljine za sve prilike


Tražite elegantne i lijepe te cjenovno dostupne ženske haljine za posebne prilike?
Dođite u MANU jer mi vam nudimo velik izbor ženskih svečanih haljina iz različitih materijala i divnih krojeva.


Mana ljetna odjeća


Naravno, MANA vam nudi i opsežnu kolekciju ženskih haljina za slobodno vrijeme i posao koje predstavljaju idealnu odjeću za suvremene i zaposlene žene, odjeću razigranih dezena i jednostavnih formi koju možete nositi u svako godišnje doba.


Ženske haljine
Odjeća za žene MANA, pa tako i ženske haljine, uvijek je udobna, mekana i nježna na dodir, ugodna i topla, a ljetna kolekcija ženskih haljina prozračna je i lagana, što vam daje osjećaj slobode kretanja te eleganciju u svakoj prilici.

Naše haljiine za slobodno vrijeme, poslovne haljine i ženske svečane haljine jednostavno se i lijepo kombiniraju s drugom odjećom, obućom i modnim dodacima kao što su torbe i nakit. Baš svaka naša ženska haljina dobrim odabirom može na primjeren način istaći vašu liniju.


Ženske haljine za sve prilike

MANA ženske haljine za slobodno vrijeme i poslovni život


MANA ženske svečane haljine za punije žene

Veliko je lijepo, veliko je divno, veće ne znači loše! 


Često punije osobe izlaze iz dućana s konfekcijom poprilično loše volje jer nema ni brojeva ni krojeva koji bi im odgovarali. U MANI smatramo da sve osobe žele i vole izgledati uredno, lijepo i privlačno i upravo zato razvili smo poseban asortiman odjeće za punije pod imenom MM.
Prilagodili smo boje i uzorke, mjere su precizno određene, dužine i pojasevi primjereni. Povjerenje u svoj izgled pola je posla, a za drugu polovicu brine MANA!


Tako možete u ponudi prodajnih mjesta MANA naći i ženske haljine za punije žene, među kojima i svečane haljine za punije žene predivnih krojeva te iz privlačnih materiala. Kod nas u MANI možete pronaći razne haljine za punije žene srednjih godina koje odlikuju lijepi krojevi, zanimljivi uzorci i prije svega jako povoljne cijene.

MANA pruža asortiman ženskih majica i haljina za svečane prilike za sve linije, a brendom MM posebnu pažnju posvetili smo haljinama za punije žene. Uporedo sa ženskim haljinama za punije žene razvili smo i liniju za trudnice, tako da i mlade mame više ne trebaju brinuti o odabiru i cijeni komfornih i lijepih haljina. Jer tu je MANA - za sve linije, za sve prilike, za svako godišnje doba.

Budite mladenački, šarmantni, originalni i ženstveni s MANOM, jer MANA je sinonim najpovoljnijeg odnosa kvalitete i cijene ženskih haljina, kao i sve ostale odjeće.

Moda za punije žene