Pošaljite upit

Jakne su idealna zimska odjeća za sport i svakodnevnu upotrebu

Zimi je vrhnja odjeća od presudne važnosti i jakne su u toj ulozi među najboljim izbirama. Jakne za zimu su vrlo praktično rješenje, jer jih možemo nositi tako za posebne priložnosti kao za sport. Odlično grijaju, su lake za održavanje i nas štite od snijega, kiše i vjetra. Ženske jakne za svaki dan, za na posao ili za slobodno vrijeme su pored svih tih odlika i vrlo lijepe, moderne, stilski dizajnirane, u različitim bojama i dužinama. A ski jakne su iz posebnog materijala, da nam je skijanje u zadovoljstvo, jer nam je prijatno toplo.

Elegantne jakne

Ženske jakne za udobnu i stilsku zimsku sezonu

Ženske jakne su nenadmašljivi dio zimske garderobe svake žene. Vrlo su praktične, možemo ih koristiti za sve prigode i u svaki prilici. Biti mogu elegantne, primjerne za na posao ili za posebne prilike, i sportske, za svakodnevnu upotrijebu u slobodnom vrijemenu i kod sporta. Elegantnije moderne jakne su malo dulje i imaju pas, da podudare ženske čari. Na odabir su brojne modne boje pa može svaka žena naći pravu kombinaciju moderne ženske jakne za sebe. Birati je moguće i debljinu ženske jakne, neke su toplije a one manje toplije možemo nositi skoro kroz čitavu godinu. Još jedna dobra strana ženske jakne je, da je veoma trajna i može se lako održavati, možemo ju i sami oprati i to je veliki plus. Materijali su prijatni na otip i dobro štite i od vlage i od vjetra. Za sportove u prirodi, na primjer za hodanje i trčanje, je odlična posebna jakna windstopper iz vrhunskog materijala.

Pogledajte našu ponudu ženskih jakni

Skijanje je zdrav sport, a je obavezna ski jakna

Zima je puno ljepša kad obućemo ski jaknu i idemo na skijanje. Magla, snijeg, vjetar nam ne sprijeće našeg izlaska u prirodu, jer znamo, da ako se dobro obućemo, to je ako obućemo kvalitetnu ski jaknu, nećemo se smrzavati i ostat ćemo suhi. Važno je ispod ski jakne obući više tanjih slojeva odjeće, jer se zrak između njih ugrija i to nas grije. Ski jakna je vodootporna, ali to nije dovoljno, da ostanemo suhi. Kod sportova, kao je skijanje, se znojimo, zato je vrlo važno, da ski jakna diše, da može ugrijani zrak otići van i da ne ostaje pod površinom. Tako bi mogao kondenzirati i mi bi bili mokri. Danas su skijaške jakne lagane i vrlo lijepog izgleda. Neke su jednobarvne, neke živopisnih boja, neke su šarene, odabir je zaista beskonačan. Na ski jakni su važni i detalji, koji skijanje još olakšavaju. Na rubu jakne je pas, kojeg možemo zategnuti, kapuljača je dovoljno velika, da je u veliki hladnoći možemo povući preko kacige. Visoki okovratnik je praktičan jer nam tako šal okolo vrata nije nujno potreban. Pored toga imaju ski jakne džepove, izvana jednog za skijašku kartu i još kojeg za osobne stvari, kao što su maramice, naočale za skijanje ili neku grickalicu, u unutrašnjosti pa više manjih džepova za vrednije stvari i osobne dokumente.              

Ski ženske jakne

Moderne jakne za moderne ljude

Jakne za zimu nisu omiljene samo kod žena, zbog mnogo prednosti ih vole vsi člani obitelji. Moderni dizajn, kvalitetni materijali, besprijekorna izrada su odlike moderne jakne, koja vrijedi za najpopularniji komad zimske odjeće. Da se možemo obući u moderne jakne za zimu ili u sportske ili ski jakne, ne trebamo gubiti vrijemena sa traženjem, gdje sve bi mogli naći i kvalitetu i lijep dizajn. Trgovine Mana imaju poslovaonice posvuda po Hrvatskoj i nude širok asortiman udobnih i modernih jakni i druge odjeće za cijelu obitelj.

Više o jaknama za zimu